Rondvaart met lunch of diner

Onze specials

Een rondvaart door Amsterdam is op zich al een leuke ervaring. Je kunt je privé tour echter ook combineren met een van onze specials. We werken samen met andere bedrijven, waardoor we leuke evenementen kunnen organiseren. Er zit vast wel iets voor jou bij.

Mogelijkheden

Tijdens het varen kun je natuurlijk gewoon van een drankje genieten. Maar je kunt je uitje een extra leuk tintje geven, door bijvoorbeeld een bierproeverij van de Prael aan boord te houden. Of wat dacht je van een rondvaart met onbeperkt AIX rosé of een cocktailworkshop met London Essence mixers? Je kunt een lunch of diner nuttigen in het prestigieuze hotel The Grand Amsterdam in combinatie met een privé rondvaart.

Wie gaat er mee?

Een privé rondvaart in combinatie met een van onze specials is leuk voor iedereen. Je kunt gezellig met je vrienden of familie genieten of je neemt je collega’s of zakenrelaties mee. Heb je een grote groep? Dan kun je zelfs twee of drie boten bij ons regelen. De boten blijven dan bij elkaar varen, zodat je toch nog samen bent. Op de helft van de tour kun je bijvoorbeeld ook wisselen van boot, zodat de groepen in een andere combinatie op de boten komen te zitten.

Je eigen groep

Tijdens evenementen in Amsterdam maak je je eigen feest met jullie groep. Je kunt ervoor kiezen om gezellig te hossen op de boot, maar het is natuurlijk ook mogelijk om rustig van al het rumoer in de omgeving te genieten, terwijl je rustig je cocktail zit te drinken. Vraag naar de mogelijkheden, want er zit zeker iets leuks voor jullie bij.

Evenementen Amsterdam
amsterdam light festival

AIX Rondvaartboot Amsterdam

Beleef een luxe privé tour met de AIX Rondvaartboot Amsterdam. Je vaart met je familie, vrienden of collega’s in onze open sloep langs de mooiste plekjes van de stad en geniet van de heerlijke, onderscheiden rosé van AIX. Een lekkere snack maakt de ervaring helemaal compleet. Neem meteen contact op om met ons je wensen te bespreken.

rondvaart Amsterdam

London Essence Rondvaartboot

De Gin & London Essence Tonic Tour brengt je langs de mooiste plekjes van Amsterdam, terwijl je geniet van heerlijke G&T’s met de beste gin en de high end mixers van The London Essence. Je vaart in een luxe, open sloep door de grachten en de kapitein vertelt je alles wat je wilt weten over de stad. Neem contact op en kom snel proeven!

The Grand Beach Flag

The Grand Amsterdam Rondvaart

De binnenplaats van het geschiedenisrijke Sofitel Legend The Grand Amsterdam wordt regelmatig omgetoverd tot een gelegenheid met een thema, zoals bijvoorbeeld The Grand Beach met een echt zandstrand. Je kunt in dit luxe 5-sterren hotel heerlijk eten in combinatie met een tocht in een open rondvaartboot door Amsterdam met AIX rosé.

rondvaart Amsterdam

De Prael Rondvaartboot Amsterdam

De Prael Boot maakt een luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam, waarbij je de overheerlijke, huisgebrouwen biertjes van de Prael kunt drinken. Een perfect uitje dus voor bierliefhebbers. Je kunt het combineren met een simpel of luxe hapje. Stel een arrangement samen dat het beste bij jou past. Het proberen waard, dus boek nu!

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor