Rondvaart met lunch of diner

Onze specials

Wat is er nu leuker dan een rondvaart door Amsterdam? Je ziet de stad vanaf het water en geniet van de prachtige grachten.

Maar het kan nog beter! Je kunt je privé tour namelijk ook combineren met een van onze specials. We hebben allerlei leuke arrangementen voor je samengesteld, in samenwerking met andere bedrijven. Er zit vast wel iets voor jou bij.

Zo kun je bijvoorbeeld een Cocktail Cruise, een AIX Rosé wijnproeverij of een workshop Gin Tonic volgen aan boord. Er is voor ieder wat wils!

 

Mogelijkheden

Tijdens het varen kun je natuurlijk gewoon van een drankje genieten. Maar je kunt je uitje een extra leuk tintje geven, door bijvoorbeeld een bierproeverij van de Prael aan boord te houden. Of wat dacht je van een rondvaart met onbeperkt AIX rosé of een cocktailworkshop met London Essence mixers? Je kunt een lunch of diner nuttigen in het prestigieuze hotel The Grand Amsterdam in combinatie met een privé rondvaart.

Wie gaat er mee?

Een privé rondvaart in combinatie met een van onze specials is leuk voor iedereen. Je kunt gezellig met je vrienden of familie genieten of je neemt je collega’s of zakenrelaties mee. Heb je een grote groep? Dan kun je zelfs twee of drie boten bij ons regelen. De boten blijven dan bij elkaar varen, zodat je toch nog samen bent. Op de helft van de tour kun je bijvoorbeeld ook wisselen van boot, zodat de groepen in een andere combinatie op de boten komen te zitten.

Je eigen groep

Tijdens evenementen in Amsterdam maak je je eigen feest met jullie groep. Je kunt ervoor kiezen om gezellig te hossen op de boot, maar het is natuurlijk ook mogelijk om rustig van al het rumoer in de omgeving te genieten, terwijl je rustig je cocktail zit te drinken. Vraag naar de mogelijkheden, want er zit zeker iets leuks voor jullie bij.

The Grand Beach Food

AIX Rosé Boot

Neem je vrienden, familie of zakenrelaties mee op de AIX Rosé Boot en geniet van een privé rondvaart door de grachten van Amsterdam. Beleef een luxe privé boottocht met een verfrissend glas AIX Rosé in de hand.

Borrelboot

Het is vrijdagmiddag, het weekend staat voor de deur! We sluiten de week lekker af met een hapje en een drankje. Bij Floating Amsterdam geven we graag een twist aan de traditionele vrijdagmiddagborrel met onze eigen Borrelboot.

Cocktail Cruise

Nippend aan je favoriete cocktail Mokum ontdekken? Boek vandaag nog de Cocktail Cruise Amsterdam. Een uitje in Amsterdam met je zakenrelaties, of een bedrijfsevenement? Stap aan boord van de Cocktailboot!

Netwerk tour

Beleef de Netwerk Rondvaart bij Floating Amsterdam. Netwerken is nieuwe contacten leggen, je bedrijf in het zonnetje zetten en afspraken maken. Anno 2019 doen we dat het liefst in een ongedwongen, relaxte sfeer.

Gin Tonic boot

Wat is lekkerder dan door de grachten van Amsterdam te varen in een luxe sloep met een gin tonic in je hand? Bijna niets! Neem je collega’s, zakenrelaties, vrienden of kennissen mee en geniet van een echte, goede G&T.

Rondvaart met diner

Wil je eens ergens anders eten dan in een restaurant? Een perfecte manier om dineren en varen te combineren is onze rondvaart met diner. Terwijl onze schipper je door de grachten van Amsterdam vaart, kun je op de boot genieten van een heerlijk diner.

Escape Game Tour

Op zoek naar een origineel, interactief maar vooral heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Bouw aan een hecht team met een Escape Game of een Escape rondvaart! Tijdens het spel worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten.

The Grand Amsterdam Rondvaart

De binnenplaats van het geschiedenisrijke Sofitel Legend The Grand Amsterdam wordt regelmatig omgetoverd tot een gelegenheid met een thema, zoals bijvoorbeeld The Grand Beach met een echt zandstrand. Je kunt in dit luxe 5-sterren hotel heerlijk eten in combinatie met een tocht in een open rondvaartboot door Amsterdam met AIX rosé.

Bierboot Amsterdam

De Bierboot maakt een luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam, waarbij je de overheerlijke, huisgebrouwen biertjes van de brouwerij Prael kunt drinken. Een perfect uitje dus voor bierliefhebbers. Je kunt het combineren met een simpel of luxe hapje. Stel een arrangement samen dat het beste bij jou past. Het proberen waard, dus boek nu!

Avond rondvaart

Als je van Amsterdam houdt, moet je zeker een keer een rondvaart maken in de avond. Het is een fantastische manier om de stad te zien in een ander licht. Je kunt genieten van de gezellige sfeer op onze rondvaartboot, die je langs de mooiste plekjes van de grachten brengt. Een rondvaart in de avond is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen!

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

BOEK NU