Rondvaart met lunch of diner

Onze specials

Een rondvaart door Amsterdam is op zich al een leuke ervaring. Je kunt je privé tour echter ook combineren met een van onze specials. We werken samen met andere bedrijven, waardoor we leuke evenementen kunnen organiseren. Er zit vast wel iets voor jou bij.

Mogelijkheden

Tijdens het varen kun je natuurlijk gewoon van een drankje genieten. Maar je kunt je uitje een extra leuk tintje geven, door bijvoorbeeld een bierproeverij van de Prael aan boord te houden. Of wat dacht je van een rondvaart met onbeperkt AIX rosé of een cocktailworkshop met London Essence mixers? Je kunt een lunch of diner nuttigen in het prestigieuze hotel The Grand Amsterdam in combinatie met een privé rondvaart.

Wie gaat er mee?

Een privé rondvaart in combinatie met een van onze specials is leuk voor iedereen. Je kunt gezellig met je vrienden of familie genieten of je neemt je collega’s of zakenrelaties mee. Heb je een grote groep? Dan kun je zelfs twee of drie boten bij ons regelen. De boten blijven dan bij elkaar varen, zodat je toch nog samen bent. Op de helft van de tour kun je bijvoorbeeld ook wisselen van boot, zodat de groepen in een andere combinatie op de boten komen te zitten.

Je eigen groep

Tijdens evenementen in Amsterdam maak je je eigen feest met jullie groep. Je kunt ervoor kiezen om gezellig te hossen op de boot, maar het is natuurlijk ook mogelijk om rustig van al het rumoer in de omgeving te genieten, terwijl je rustig je cocktail zit te drinken. Vraag naar de mogelijkheden, want er zit zeker iets leuks voor jullie bij.

Evenementen Amsterdam
amsterdam light festival

AIX Rondvaartboot Amsterdam

Tijdens het Amsterdam Light Festival zijn vele lichtkunstwerken te bewonderen langs de grachten. Ieder jaar verzorgen we een Amsterdam Light Festival Tour, waarbij live informatie wordt gegeven over de verschillende kunstwerken die je ziet. Lees snel verder om te zien wat we je te bieden hebben tijdens deze magische, winterse tocht!
rondvaart Amsterdam

London Essence rondvaartboot

Vaar tijdens de intocht van Sinterklaas in Amsterdam mee met de optocht. Je staat niet in de drukke menigte, maar zit lekker ontspannen op een luxe, open boot. Natuurlijk is er veel lekkers aan boord en de kleintjes kunnen van dichtbij zwaaien naar Sint en de pieten. Zie ginds komt de rondvaartboot en hij vaart gewoon in Amsterdam!
The Grand Beach Flag

The Grand Amsterdam Rondvaart

Koningsdag Amsterdam vier je natuurlijk het liefst op het water. Onze kapitein leidt jou en je vrienden, familie of zakenrelaties veilig door de Amsterdamse grachten. In oranje gehuld en met een drankje in de hand vier je een Koningsdag om nooit te vergeten. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, zodat je niet buiten de boot valt.
rondvaart Amsterdam

De Prael Rondvaartboot Amsterdam

Verras je geliefde met een romantische rondvaart door Amsterdam op Valentijnsdag. Jullie worden volledig in de watten gelegd en genieten van een hapje en een drankje. De kapitein leidt je in de luxe, open sloep langs alle bekende bezienswaardigheden van de hoofdstad. Een origineel cadeau voor deze dag van de liefde.

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor