Sloep of boot huren Amsterdam

Een sloep of boot huren in Amsterdam is superleuk om te doen als groepsuitje. De schipper zorgt ervoor dat jullie veilig en geheel verzorgd door de Amsterdamse grachten varen. In een luxe fluisterboot word je langs de mooiste bezienswaardigheden geleid. Tijdens het varen in een stille, open sloep kun je genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kapitein je vertelt wat je allemaal ziet onderweg.

Hierdoor kies men voor Floating Amsterdam

  • luxe prive rondvaart
  • stille elektrische boot
  • in te richten naar eigen wensen
  • inclusief drankjes en eten
  • max 25 personen per sloep
  • cabriokap bij slecht weer
  • schipper met mooie interessante verhalen

Eten en drinken op een sloep

Je kunt het sloep huren arrangement helemaal aanpassen naar de wensen van jouw gezelschap. Zo kun je kiezen voor een lunch of diner op de boot of bijvoorbeeld een of meerdere snacks. Ook een cocktail workshop behoort tot de vele mogelijkheden. Misschien heb je zelf wel een leuk, uniek idee? Alleen maar een drankje tijdens het varen kan natuurlijk ook.

Route

Onze hoofdstad heeft prachtige grachten en veel historische gebouwen. Je bepaalt tijdens de tocht in de open sloep met cabriokap zelf waar je naartoe wilt varen. Het moet wel mogelijk zijn, maar daar kan de kapitein je alles over vertellen. Hij weet precies waar gevaren mag en kan worden.

Schipper

Het verkeer op het water is tegenwoordig net zo druk als op de weg. Het komt dan ook voor, dat er aanvaringen zijn. Dit is vooral te wijten aan recreanten, die de regels op het water niet goed kennen of aan hun laars lappen. Tijdens een privé tour met een schipper heb jij daar geen last van. Hij heeft alle benodigde papieren en weet precies hoe hij iedereen veilig door de Amsterdamse grachten kan leiden. Daar komt nog eens bij, dat hij jou en je groep in de watten legt en jullie alles over de stad kan vertellen.

Bedrijfsuitje in een open sloep

Je kunt gezellig varen met je vrienden of familie, maar je kunt natuurlijk ook kiezen om een sloep te huren als bedrijfsuitje. Het kan een leuk uitstapje in Amsterdam zijn met je collega’s of je laat onze magische hoofdstad zien aan je zakenrelaties. Vergaderen aan boord kan natuurlijk ook. De kapitein doet er alles aan om ervoor te zorgen, dat het jullie aan niets ontbreekt.

Floating Amsterdam

Bij Floating Amsterdam kun je een luxe, open sloep inclusief schipper huren. Deze huursloep is elektrisch, zodat je niet in de geur van benzine hoeft te zitten. De schipper zorgt ervoor, dat jullie nergens meer aan hoeven te denken. Alles wordt geregeld en je hoeft dus alleen maar van het varen te genieten. Vraag naar de mogelijkheden.

Floating Amsterdam blogs

Babyshower Amsterdam

Babyshower Amsterdam Een babyshower is een leuke manier om een aanstaande moeder eens flink in het...

Rondvaart Amsterdam voor lovers

Rondvaart Amsterdam voor lovers Een Rondvaart Amsterdam voor lovers is voor iedereen. Ben je...

Amsterdam Light Festival 2020 Beleving

Amsterdam Light Festival 2020 Beleving In deze bizarre tijden kunnen we allemaal wel wat licht...