Over ons

In mei 2017 hebben wij onze trossen losgegooid en sindsdien bevaren wij met onze luxe sloepen de grachten van Amsterdam. Waarom? Wij willen op een vernieuwende, originele en vooral hele gezellige manier rondvaarten aanbieden en zo iedereen te laten (her)ontdekken hoe mooi de Nederlandse hoofdstad is. Luxe, persoonlijke aandacht en service staan bij ons erg hoog in het vaandel, om zo iedereen van een ‘unforgettable canal tour’ te voorzien!

 

Quality time

We komen er eerlijk voor uit: we houden van kwaliteit. Natuurlijk hadden we er makkelijk voor kunnen kiezen om je in een gammel, lek bootje door de grachten te laten peddelen. Lekker goedkoop ook.

Alleen … dat zouden we zelf niet willen, dus waarom jou ermee opschepen? De ene sloep is de andere niet. Onze sloepen zijn stevig en goed afgewerkt. Iedereen na de tocht gewoon weer veilig en met een droog pak op de kade. Zo zien we het graag.

Sloep

Golden team

Onze schippers en hostesses zijn perfect op elkaar ingespeeld. Ze kunnen je tijdens het varen allerlei weetjes over Amsterdam vertellen, zelfs zonder tegen de wal te botsen of drankjes te morsen. Multitasking op z’n best.

Je kunt ze (bijna) alles vragen, maar houd het netjes. Ze zijn namelijk niet op hun mondje gevallen. We kunnen overigens niet garanderen dat je ook overal antwoord op krijgt. Mocht je dus een onbeantwoorde vraag hebben, roep dan niet meteen: “I’ll sue you!”. Heeft namelijk geen zin én … buiten dat … had je maar niet zo’n moeilijke vraag moeten stellen.

Accessoires

Op sinaasappelkistjes kun je prima zitten, maar … fijn is anders. Daarom hebben we luxe accessoires toegevoegd, zodat je lekker kunt loungen en chillen zónder “houten billen”.

We bieden je verwarmde lounge seats met kussens van hoge kwaliteit. Zit je nog te rillen? Dekentjes zijn ook aan boord, al is het niet de bedoeling dat je blijft overnachten. Regen? HAHA! Daar lachen wij om! Onze sloepen zijn namelijk uitgerust met een speciaal ontwikkelde cabrio kap (enig in zijn soort). Er is van alles aan boord om het jou naar de zin te maken: ondersteuning van internet, wifi, presentatiemiddelen, en nog veel … ja, VEEL meer.

Hoe groen? Zó groen!

We leven in een tijd, waarin we écht niet meer om het milieuvraagstuk heen kunnen. Ook wij dragen graag ons groene steentje bij.

Met het wisselen van de diensten is transport nodig voor personeel en bevoorrading. Deze gaan van de jachthaven naar de op- en afstapsteiger en terug. Aangezien wij volledig bezig zijn met duurzaamheid en het milieu, wordt gebruikgemaakt van e-bikes. Fijnstof is zó jaren ’80! Niet alleen onze boten zijn dus elektrisch, maar ook ons transport. Op naar een smogloos leven!