AIX Rosé Boot

Koningsdag Amsterdam

Tijdens Koningsdag Amsterdam op dinsdag 27 april vieren we de verjaardag van koning Willem-Alexander. Dit jaar zal het feest zeer waarschijnlijk in aangepaste vorm worden gevierd. Toch is de kans groot, dat er tegen die tijd wel gevaren mag worden. De leukste plek om Koningsdag te vieren, is op een boot. Met een drankje in je hand en uitgedost in het oranje vaar je over de Amsterdamse grachten en beleef je een fantastisch feest.

Beleef Koningsdag op een privé boot met schipper

Het is altijd heel druk op het water tijdens Koningsdag. Om veilig door de grachten te kunnen varen, is een privé boot met schipper geen overbodige luxe. Neem je eigen drankjes en hapjes mee en beleef Koningsdag Amsterdam op een unieke, veilige manier. De kapitein zorgt ervoor, dat jullie groep zich alleen maar bezig hoeft te houden met feesten.

Vaar tijdens Koningsdag op de Amsterdamse grachten

De Amsterdamse grachten zijn tijdens Koningsdag altijd gevuld met boten in allerlei soorten en maten. Alles vaart kriskras door elkaar en tijdens het varen kom je ogen tekort. Dit is gemakkelijk op te lossen door een boot met een schipper te huren. Deze heeft ervaring op de grachten en weet precies waar hij op moet letten. Voor een onbezorgd feest is het dus een goed idee om op zoek te gaan naar een boot met een kapitein.

Koningsdag en corona

Het zijn bizarre tijden, maar er is licht aan het eind van de tunnel. We kijken met z’n allen vooruit en het is daarom niet gek als we ons alvast kunnen verheugen op leuke feesten die gaan komen. Koningsdag 2021 Amsterdam op dinsdag 27 april 2021 is zo’n feest. Natuurlijk houdt iedereen zich aan de regels die gelden i.v.m. corona op dat moment.

Floating Amsterdam

Floating Amsterdam heeft voor Koningsdag 2021 in Amsterdam nog een aantal boten met schipper te huur. Je neemt je eigen drankjes mee of laat alles verzorgen door Floating Amsterdam.

Mocht het feest door de corona-maatregelen onverhoopt tóch niet doorgaan, dan krijg je gegarandeerd direct je aanbetaling terug.

Wees er snel bij om je open sloep met schipper te boeken voor dit traditionele oranje feest. Vraag naar de mogelijkheden.

Stuur ons vandaag nog een bericht over jouw wensen.

Koningsdag Amsterdam
Koningsdag Amsterdam op een boot

Testimonial Foto

Rondvaart Amsterdam

Super leuke rondvaart goede prijs klasse, geweldige sfeer, top bemanning en de wijn is heerlijk! Lees verder »

Marsuden
Juni 2019

    

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

Moederdag VIP Ticket

39,50 p.p.
Kinderen 5 – 12 € 25,95
Inbegrepen bij dit arrangement:

  • 60 a75 minuten varen
  • WIFI aan boord
  • Incl. schipper & hostess
  • Elektrisch verwarmde dekens
  • Cabriokap bij slecht weer
Extra’s

  • Champagne
  • Onbeperkt drinken
  • Zoetwaren
  • Mini-sandwiches
  • Snacks
BOEK NU