Rondvaart met lunch of diner

Evenementen Amsterdam

Evenementen in Amsterdam zijn niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Onze hoofdstad weet wat feesten is! Hierbij kan een rondvaart niet ontbreken. Veel evenementen spelen zich af op en rond de Amsterdamse grachten en dat is natuurlijk onze specialiteit. Zowel voor grote als kleine evenementen zijn onze luxe, open boten prima geschikt. Onze kapiteins zijn zeer ervaren en leiden je op een veilige, relaxte manier door het feestgedruis. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken, zodat je ongestoord kunt genieten van het evenement.

Feest in Amsterdam

Het hele jaar door worden verschillende evenementen in Amsterdam georganiseerd. Koningsdag zorgt ervoor, dat de straten oranje kleuren, Pride Amsterdam laat de regenboogvlag wapperen en Sinterklaas arriveert bij zijn intocht op een boot. Tijdens het Amsterdam Light Festival zijn vele lichtkunstwerken te bewonderen langs de Amsterdamse grachten. En zo is er nog veel meer. Al deze feesten kun je het beste beleven tijdens een Privé Rondvaart Amsterdam.

Beleef het op jouw manier

Wil je ook wel een keer evenementen in Amsterdam beleven op een boot? Dat kan! Je bent dan onderdeel van het feest, maar zonder het gedrang van de grote mensenmassa. Je boekt gewoon een Privé Rondvaart en beleeft het feest met je eigen gasten. Met een lekker drankje en hapje erbij is de party compleet.

Je eigen groep

Tijdens evenementen in Amsterdam maak je je eigen feest met jullie groep. Je kunt ervoor kiezen om gezellig te hossen op de boot, maar het is natuurlijk ook mogelijk om rustig van al het rumoer in de omgeving te genieten, terwijl je rustig je cocktail zit te drinken. Vraag naar de mogelijkheden, want er zit zeker iets leuks voor jullie bij.

Evenementen Amsterdam

Amsterdam Light Festival

2 december 2021 – 23 januari 2022
Tijdens het Amsterdam Light Festival zijn vele lichtkunstwerken te bewonderen langs de grachten. Ieder jaar verzorgen we een Amsterdam Light Festival Tour, waarbij live informatie wordt gegeven over de verschillende kunstwerken die je ziet. Lees snel verder om te zien wat we je te bieden hebben tijdens deze magische, winterse tocht!
Intocht Sinterklaas Amsterdam

Intocht Sinterklaas

12 november 2022

Vaar tijdens de intocht van Sinterklaas in Amsterdam mee met de optocht. Je staat niet in de drukke menigte, maar zit lekker ontspannen op een luxe, open boot. Natuurlijk is er veel lekkers aan boord en de kleintjes kunnen van dichtbij zwaaien naar Sint en de pieten. Zie ginds komt de rondvaartboot en hij vaart gewoon in Amsterdam!
valentijnsdag rondvaart

Valentijnsdag Rondvaart

14 februari 2022

Verras je geliefde met een romantische rondvaart door Amsterdam op Valentijnsdag. Jullie worden volledig in de watten gelegd en genieten van een hapje en een drankje. De kapitein leidt je in de luxe, open sloep langs alle bekende bezienswaardigheden van de hoofdstad. Een origineel cadeau voor deze dag van de liefde.

Koningsdag

27 april 2022

Koningsdag Amsterdam vier je natuurlijk het liefst op het water. Onze kapitein leidt jou en je vrienden, familie of zakenrelaties veilig door de Amsterdamse grachten. In oranje gehuld en met een drankje in de hand vier je een Koningsdag om nooit te vergeten. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, zodat je niet buiten de boot valt.

Moederdag

8 mei 2022

Verwen je moeder met een rondvaart Amsterdam op Moederdag. Een leuk cadeau om te geven en je hebt zelf ook een leuk uitje! Even quality time voor jou en je mams. Met een lekker drankje en kleine snack worden jullie in de watten gelegd, terwijl je door de Amsterdamse grachten vaart. Wil je iemand anders verwennen? Dat mag natuurlijk ook!

Vaderdag

19 juni 2022

Op Vaderdag verwen je je vader met iets leuks. Heeft hij al genoeg sokken en draagt hij nooit een stropdas? Dan is een rondvaart Amsterdam het perfecte cadeau. Onder het genot van een drankje en een kleine snack, hebben jullie even tijd voor elkaar. Ondertussen vaar je door de mooie Amsterdamse grachten en geniet je van het uitzicht.
gay pride amsterdam

Gay Pride

Datum onbekend

Gay Pride Amsterdam heet tegenwoordig Pride Amsterdam. Een evenement om te vieren dat je mag houden van wie je wilt en kunt zijn wie je bent. Tijdens de afsluitende optocht van de Canal Parade, hebben wij altijd een mooie plek langs de route, waar je alles goed kunt bekijken. Na de parade varen we nog een stukje met de optocht mee.

Sail Amsterdam

augustus 2025

Sail Amsterdam is een uniek evenement dat iedere 5 jaar wordt georganiseerd. Je vaart met onze luxe, open boot tussen de grote schepen, die je van dichtbij kunt bekijken. Een historische beleving die je niet mag missen. Dit evenement is zeer gewild, dus vraag naar de mogelijkheden en boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    