evenementen amsterdam

Evenementen Amsterdam

Evenementen in Amsterdam zijn niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Onze hoofdstad weet wat feesten is! Hierbij kan een (privé) rondvaart niet ontbreken. Veel evenementen spelen zich af op en rond de Amsterdamse grachten en dat is natuurlijk onze specialiteit. Zowel voor grote als kleine evenementen zijn onze luxe, open boten prima geschikt. Onze kapiteins zijn zeer ervaren en leiden je op een veilige, relaxte manier door het feestgedruis. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken, zodat je ongestoord kunt genieten van het evenement.

evenementen amsterdam

Evenement

Amsterdam Light Festival

11 dec 2020 – 3 jan 2021

In deze bizarre tijden kunnen we allemaal wel wat licht gebruiken. Je bent van ons gewend, dat we ieder jaar een Amsterdam Light Festival tour verzorgen. Dit jaar zullen we dat ook doen, maar dan in een iets andere vorm. Lees snel verder om te zien wat we je te bieden hebben!
Intocht Sinterklaas Amsterdam

Evenement Amsterdam
Intocht Sinterklaas

5 december 2020

De intocht van Sinterklaas in Amsterdam is voor kinderen een spectaculaire gebeurtenis. Hoe leuk is het om dit vanaf een rondvaartboot te beleven? Niet in de drukke menigte, maar lekker ontspannen op een luxe, open boot die met de optocht meevaart. Natuurlijk is er veel lekkers aan boord en de kleintjes kunnen van dichtbij zwaaien naar Sinterklaas en de pieten. Zie ginds komt de rondvaartboot en hij vaart gewoon in Amsterdam!
valentijnsdag rondvaart

Evenement
Valentijnsdag Rondvaart

14 februari 2021

Een rondvaart door Amsterdam op Valentijnsdag is een superromantische gelegenheid om met je geliefde te vieren hoeveel jullie voor elkaar betekenen. Jullie worden in de watten gelegd door onze crew en hoeven verder alleen maar oog voor elkaar te hebben. Een hapje en een drankje maken deze rondvaart door Amsterdam compleet. 14 februari is de meest romantische rondvaartdag van het jaar.

evenementen amsterdam

EvenementAmsterdam
Koningsdag

27 april 2021

Koningsdag Amsterdam vier je natuurlijk het liefst op het water. In oranje gehuld zal onze kapitein jou en je vrienden, familie of zakenrelaties veilig door de grachten van Amsterdam leiden. Met een drankje in de hand vier je de verjaardag van ons staatshoofd. Het wordt een Koningsdag om nooit te vergeten.

evenementen amsterdam

Evenement
Moederdag

12 mei 2021

Voor dit evenement zijn op dit moment nog geen tickets beschikbaar. Houd je ons in de gaten? Dan ben je er snel bij, zodra je de tickets kunt aanschaffen.
Natuurlijk kun je wel een ticket aanschaffen voor onze reguliere rondvaart.

evenementen amsterdam

Evenement
Vaderdag

21 juni 2021

Vaderdag 2020 moet goed gevierd worden in deze tijden, vinden wij. Verwen je vader met twee speciaalbiertjes en wat bitterballen tijdens het varen. Hoe origineel is dat als cadeau?
Natuurlijk kun je ook een ticket aanschaffen voor onze reguliere rondvaart.

koningsdag amsterdam

Evenement Amsterdam

Gay Pride

31 jul – 8 aug 2021

Gay Pride Amsterdam heet tegenwoordig Pride Amsterdam. Dit is een evenement waarbij we vieren dat je mag houden van wie je wilt en kunt zijn wie je bent. Het festival wordt altijd afgesloten met de canal parade. Hierbij varen boten in een optocht voorbij waarop de mensen uitbundig zijn uitgedost. Wij hebben altijd een mooie plek langs de route, waar je de canal parade goed kunt bekijken. Na de parade varen we met de boot nog een stukje achter de optocht aan. Bereid je voor op een ongekende belevenis.
sail amsterdam

Evenement Amsterdam

Sail

augustus 2025

Sail Amsterdam is een uniek evenement dat iedere 5 jaar wordt georganiseerd. Helaas kon het in 2020 geen doorgang vinden, maar des te leuker wordt het in 2025. Je vaart met onze luxe, open boot tussen de grote schepen, die je van dichtbij kunt bekijken. Met een hapje en een drankje is de beleving compleet. Een historisch moment op alle vlakken.

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor