Bootverhuur Amsterdam Unforgettable Canal Tours

Bedrijfsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam op een rondvaartboot is weer eens iets anders om te doen met je collega’s of personeel.

Teambuilding

Je brengt in een week heel veel uren door met je collega’s, maar daar gaan de gesprekken doorgaans over het werk. Je werkt samen om een bedrijf optimaal te laten functioneren, maar met wie werk je eigenlijk? Natuurlijk ken je elkaar wel, maar het zou ook eens fijn zijn om te weten wat voor persoon de ander is. Wat drijft hem of haar?

Tijdens een bedrijfsuitje heb je de tijd en mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. In een ongedwongen sfeer kom je nader tot elkaar. Je bouwt even energie op om er vervolgens weer hard tegenaan te kunnen met elkaar. Dit komt de werksfeer en dus het bedrijf alleen maar ten goede.

Even weg van kantoor

Op de werkplek gaan de gesprekken natuurlijk al snel over het werk. Een personeelsfeest in de kantine van het bedrijf haalt je niet echt uit de werksfeer.

Daarom is het een goed idee om je bedrijfsuitje op een boot te organiseren. Je zit gezellig met elkaar te kletsen, terwijl je geniet van de mooie grachten van Amsterdam. Tijdens de rondvaart worden drankjes geschonken, snacks geserveerd en je kunt op de boot zelfs een maaltijd nuttigen.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Eten en drinken tijdens je bedrijfsuitje

Er zijn legio mogelijkheden wat eten en drinken betreft tijdens je teamuitje. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen je drankjes à la carte te bestellen, maar je kunt ook een arrangement nemen. Wil je dat er alleen bier, wijn en fris wordt geschonken? Of ga je liever met z’n allen aan de cocktails? Het is allemaal mogelijk.

Drankjes en snacks

Een drankje smaakt nog veel lekkerder met een snack erbij. Van nootjes, bitterballen en rauwkost tot luxe hapjes met zelfgerookte zalm of carpaccio. Alles wat op een boot mogelijk is, kan voor je geregeld worden.

Wij helpen je graag hier een keuze in te maken. Neem contact met ons op, zodat we samen een echte Amsterdamse rondvaart kunnen organiseren met jouw wensen.

Lunch of diner

Je kunt met je team lunchen en/of dineren tijdens de rondvaart in Amsterdam. Of je voor de lunch nou een broodje kaas wilt of iets luxers, wij regelen het. Dit geldt ook voor het diner. Er is heel veel mogelijk en wij werken samen met de beste restaurants, dus er wordt alleen goede kwaliteit geleverd. Je kunt zelfs barbecueën op de boot en dat is ook nog eens heel gezellig!

Op de boot

De kapitein weet heel veel van Amsterdam. Hij zal je dan ook live vertellen wat je ziet tijdens het varen. Dit gaat gepaard met een flinke dosis Amsterdamse humor. Je zult merken, dat de sfeer er al meteen goed in zit zodra je aan boord stapt. Je kunt hem natuurlijk zelf ook vragen stellen. Benieuwd naar de oorsprong van de term “de dansende huisjes” of waarom de Magere brug zo heet? Hij kan het je in geuren en kleuren vertellen.
Misschien wil je wel helemaal niets horen over Amsterdam en gewoon van het uitzicht genieten en met elkaar praten. Geen probleem. De kapitein houdt dan wijselijk zijn mond en laat jullie lekker je gang gaan.

Bedrijfsuitje Amsterdam
Bedrijfsuitje Amsterdam

Eigen idee

Vraag naar de mogelijkheden, zodat we je een bedrijfsuitje op maat kunnen bieden. Wij staan overal voor open. Heb je een eigen idee en is dat te realiseren op onze boot? Dan zijn wij net zo enthousiast als jij! Samen kunnen we sparren over de leukste invulling van jullie bedrijfsuitje

Stuur ons vandaag nog een bericht over jouw wensen.

Bedrijfsuitje Amsterdam
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitjes arrangementen

Bekijk onze veel voorkomende bedrijfsuitjes.

Bootverhuur Amsterdam gasten en schipper

AIX Rosé Boot

Neem je vrienden, familie of zakenrelaties mee op de AIX Rosé Boot en geniet van een privé rondvaart door de grachten van Amsterdam. Beleef een luxe privé boottocht met een verfrissend glas AIX Rosé in de hand.
Bootverhuur Amsterdam Bittergarnituur

Borrelboot

Het is vrijdagmiddag, het weekend staat voor de deur! We sluiten de week lekker af met een hapje en een drankje. Bij Floating Amsterdam geven we graag een twist aan de traditionele vrijdagmiddagborrel met onze eigen Borrelboot.

Bootverhuur Amsterdam Cocktails

Cocktail Cruise

Nippend aan je favoriete cocktail Mokum ontdekken? Boek vandaag nog de Cocktail Cruise Amsterdam. Een uitje in Amsterdam met je zakenrelaties, of een bedrijfsevenement? Stap aan boord van de Cocktailboot!

Bootverhuur Amsterdam Pillows

Netwerk tour

Beleef de Netwerk Rondvaart bij Floating Amsterdam. Netwerken is nieuwe contacten leggen, je bedrijf in het zonnetje zetten en afspraken maken. Anno 2019 doen we dat het liefst in een ongedwongen, relaxte sfeer.

Bootverhuur Amsterdam Liquor

Gin Tonic boot

Wat is lekkerder dan door de grachten van Amsterdam te varen in een luxe sloep met een gin tonic in je hand? Bijna niets! Neem je collega’s, zakenrelaties, vrienden of kennissen mee en geniet van een echte, goede G&T.

Bootverhuur Amsterdam Food

Rondvaart met diner

Wil je eens ergens anders eten dan in een restaurant? Een perfecte manier om dineren en varen te combineren is onze rondvaart met diner. Terwijl onze schipper je door de grachten van Amsterdam vaart, kun je op de boot genieten van een heerlijk diner.

Bootverhuur Amsterdam Escape Game

Escape Game Tour

Op zoek naar een origineel, interactief maar vooral heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Bouw aan een hecht team met een Escape Game of een Escape rondvaart! Tijdens het spel worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten.

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor