Rondvaart met lunch of diner

Avondeten of lunchen op een rondvaartboot

Onze rondvaart met lunch of diner is de perfecte manier om dineren en varen te combineren. En het is weer eens iets anders dan in een restaurant eten. Als onze gast zullen we je helemaal in de figuurlijke watten leggen.

Maaltijd op een rondvaartboot

Bij Floating Amsterdam kun je een privé sloep huren met een kapitein en een host(ess). Terwijl onze schipper je door de grachten van Amsterdam vaart, kun je op de rondvaartboot genieten van een heerlijk diner of zalige lunch. Van hamburger tot uitgebreid buffet … het is allemaal mogelijk. Onze host(ess) zal je voorzien van je lunch of diner en bijbehorende drankjes.

Lekkere lunch

Voor ieder budget kunnen wij een lunch regelen. Wil je bijvoorbeeld voor iedere gast 2 broodjes met kaas, dan kan dat. Maar je kunt ook grootser uitpakken en de lunch uitbreiden met fruit, luxe beleg, een kroket, rauwkost, een pastasalade of misschien wel een warme maaltijd. Geef je idee aan ons door en we kunnen samen een leuk pakket voor je samenstellen.

Rondvaart met lunch in Amsterdam

Simpel of uitgebreid diner

Wil je ook eens dineren op een boot in Amsterdam? Als je een avondrondvaart maakt door Amsterdam, maak je het net een beetje meer bijzonder als je ook je diner op de boot nuttigt. Je kunt het natuurlijk heel simpel houden met een pizza of hamburger, maar je kunt ook voor een (luxe) buffet of sushi kiezen. Er is echt heel veel mogelijk. Bel of schrijf ons om samen te kijken wat voor jou en je gasten de beste en lekkerste oplossing is.

Barbecue op de boot

Vind jij een barbecue ook altijd zo gezellig? Wij wel! Het is dan ook mogelijk om tijdens je privé rondvaart een bbq te houden. Lekker door de grachten van Amsterdam varen, terwijl je maaltijd op de rondvaartboot wordt bereid. Dat uitzicht is weer eens iets anders dan je tuin!

Vegetarisch, vegan of andere dieetwensen

Eet je vegetarisch, ben je vegan of heb je andere dieetwensen? Geef ze dan tijdig aan ons door. Jij bent onze gast en we willen het je zoveel mogelijk naar de zin maken. Neem contact op om de opties door te spreken.

Hoge kwaliteit

Wij werken samen met de beste restaurants en leveren uitsluitend maaltijden van hoge kwaliteit, voor een schappelijke prijs. En er is voor ieder wat wils.

Nog meer luxe

Wil je meer luxe of misschien wel naar een restaurant gevaren worden? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij regelen alles voor je, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van de luxe rondvaart door Amsterdam in een open sloep.

Rondvaart met diner Amsterdam

Op de zakelijke tour

Deze boottour is ook uitermate geschikt om als bedrijfsuitje of met je zakenrelaties te doen. Onze crew spreekt Nederlands en Engels, dus je kunt met een gerust hart je buitenlandse zakenconnecties uitnodigen.

Eten tijdens evenementen

Tijdens sommige evenementen is het mogelijk om te eten op de boot. Vraag ons wat je wilt weten. We staan je graag te woord.

Regen! Wat nu?

Geen nood. Als het regent kan de boot overdekt worden. Wij hebben hiervoor speciaal voor ons ontwikkelde cabrio kappen. Op deze manier kun je te allen tijde genieten van een droge privé rondvaart door Amsterdam.

Tickets rondvaartboot

Liever een reguliere tocht maken op onze rondvaartboot i.p.v. een privé sloep te huren? Ook daarbij kunnen we je helpen. Bestel in dat geval hier je ticket en laat je door de Amsterdamse grachten leiden. De afvaartlocaties en –tijden zijn hier te vinden.

Vraag informatie

Onze backoffice helpt je graag met je vragen en voorstellen. Neem nu contact op.

Rondvaart met lunch of diner

Eigen idee

Heb je zelf een idee? Dat horen we dan graag! Laat ons weten wat je hebt bedacht, dan kunnen we samen bedenken hoe we dat gaan invullen.

Stuur ons vandaag nog een bericht over jouw wensen

Rondvaart met lunch of diner
Rondvaart met lunch of diner

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

BOEK NU