Rondvaartboot Amsterdam

Beleef een luxe rondvaart door met een open boot te varen door de prachtige grachten van onze hoofdstad. Dit alles natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM.

Tickets kunnen worden gekocht in de winkel van De Prael of boek nu hier een veilige, luxe tocht in een open stille sloep.

Volwassenen

Vanaf

€ 18,00 p.p.

Kinderen 4-8

Vanaf

€ 9,50 p.p.

Unforgettable Canal Tours

Een onvergetelijke rondvaart door Amsterdam

De boot is elektrisch en heeft een cabriokap, die in enkele minuten is opgezet. Je zit op comfortabele loungekussens en er staat een gezellig barretje in het midden. Je kunt drankjes en/of snacks bestellen tijdens de rondvaart. De kapitein vertelt je live over alles wat je ziet, met hier en daar een grapje. Want zo doen we dat in Amsterdam! Bij ons ben je niet zomaar een klant … je bent onze gast. We zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt en dat je je tijdens de rondvaart een VIP voelt.

rondvaartboot Amsterdam

Floating Amsterdam in een notendop

  • luxe reguliere rondvaart
  • stille elektrische boot
  • kindvriendelijk
  • drankjes en snacks te bestellen aan boord
  • max 15 personen per sloep
  • cabriokap bij slecht weer
  • schipper met mooie interessante verhalen

Wat is de prijs van een rondvaart door Amsterdam?

De prijs van onze rondvaart door Amsterdam is alleen voor het varen. Aan boord kun je drankjes en/of snacks bestellen. Dit betaal je aan het eind van de rondvaart cash, met pin of met je creditcard. Kinderen van 0-3 varen gratis mee.

→ Prijs rondvaart

Opstapplaats en tijden Floating Amsterdam

De opstapplaats van onze rondvaart is op de Oudezijds Voorburgwal 30a. De steiger ligt voor brouwerij De Prael en het is ongeveer 4 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Deze opstapplaats is zowel het begin- als het eindpunt. Meestal staat iemand van onze crew op de kade om je op te vangen en eventuele vragen te beantwoorden.

→ Opstapplaats en tijden

Hoe lang duurt een rondvaart?

De rondvaart duurt ongeveer een uur. De duur kan iets afwijken, aangezien het soms druk is in de grachten. Net als op de snelweg, kan ook in de grachten een file ontstaan. Het verschil is alleen, dat je nu relaxed met je drankje op een loungebank zit en je verder nergens druk om hoeft te maken.

De Amsterdamse grachten

De rondvaart leidt je door de Amsterdamse grachten. De (Nieuwe) Herengracht, Keizersgracht en de Prinsengracht zijn de hoofdgrachten, die rondom de Burgwallen zijn gegraven. Ze zijn onderdeel van de grachtengordel. Deze stamt uit de 17e eeuw en is in 2010 opgenomen in de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Tijdens onze rondvaart zul je zien, dat Amsterdam er heel anders uitziet vanaf de grachten. Geniet van de indrukwekkende historische grachtenpanden en al het andere moois wat Amsterdam te bieden heeft.

→ Amsterdamse grachten

Varen door Amsterdam in een open boot

Een rondvaart in een open boot is een unieke belevenis. Je hoort het water tegen de boot klotsen en voelt de wind langs je gezicht. Met een beetje mazzel zit je heerlijk in het zonnetje, met een drankje in je hand. Je zicht wordt niet belemmerd door ramen of wanden en je hoort de geluiden van de gezellige stad op de achtergrond. Kortom, een rondvaart door Amsterdam kun je het beste doen in een open boot.

Wat is de beste rondvaart in Amsterdam?

Het zou een beetje vreemd zijn als we niet zouden zeggen dat wij je de beste rondvaart in Amsterdam kunnen bieden. Natuurlijk is die van ons de beste en wel hierom: vanaf het moment dat je boekt tot je weer op de kade staat, word je aan alle kanten in de watten gelegd. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Daar komt bij, dat onze boten zeer regelmatig worden schoongemaakt en uitstekend worden onderhouden.

In een elektrische, open boot met loungekussens en een gezellige bar in het midden, beleef je een rondvaart in optimale luxe. Onze crew voorziet je van drankjes, hapjes en leuke verhalen over de stad. Mocht het gaan regenen, dan kan de boot overdekt worden. Een uur lang zul je genieten van luxe, gezelligheid en comfort. Probeer het maar…

rondvaartboot overdekt met cabriocap

Testimonial Foto

Rondvaart Amsterdam

Super leuke rondvaart goede prijs klasse, geweldige sfeer, top bemanning en de wijn is heerlijk! Lees verder »

Marsuden
Juni 2019

    

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor

Een rondvaart in de avond

Tijdens de mooie zomerdagen is het ook mogelijk een rondvaart door Amsterdam te maken in de avond. De stad wordt rustiger en de hitte neemt wat af. Een perfect moment om met een open boot door de Amsterdamse grachten te varen. In de avond is de sfeer in Amsterdam weer heel anders. Kom maar eens mee in de avond!

→ Rondvaart in de avond

Is de vaartocht kindvriendelijk?

Onze rondvaart door Amsterdam is zeer kindvriendelijk. De boten voldoen aan alle veiligheidseisen, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Kinderen vinden de rondvaart door Amsterdam altijd een geweldige belevenis. Ze vinden het meestal ook leuk om even voor kapitein te mogen spelen. Onze “echte” kapitein vindt dat (zolang het verantwoord is) geen probleem. Maak een leuke foto van je kind aan het stuurwiel, zodat het een onvergetelijke dag wordt.

Geen hop on hop off concept

Onze rondvaart door Amsterdam heeft geen hop on hop off concept. Aangezien we een luxe tocht aanbieden, vinden wij het onrustig als er steeds mensen tussendoor op en van de boot gaan. Daarom hebben we een opstappunt, waar je na een heerlijk relaxte rondvaart door Amsterdam weer terugkeert. Hop dus on op onze opstapplaats en hop er na de tour weer tevreden off.

drankjes op een rondvaartboot in Amsterdam

Varen jullie in de winter?

Onze rondvaart gaat gedeeltelijk door in de winter. Van eind november t/m eind januari varen we het Amsterdam Light Festival. Je kunt de lichtkunstwerken van dit festival bekijken vanaf de open boot. Mocht het weer echt slecht zijn, dan gaat de cabriokap erover. Ook in de winter kun je dus een luxe rondvaart door Amsterdam beleven.

Hoe zit het met corona

Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het coronavirus COVID-19, hebben we een en ander aangepast, zodat je veilig en ontspannen van je rondvaart door Amsterdam kunt genieten. Stap dus gerust bij ons aan boord.

→ Coronamaatregelen

We zijn blij dat je met ons mee wilt varen!

Kies een ticket en bestel het online.