AIX rose Amsterdam

AIX rosé Amsterdam

Bij onze AIX Experience Tour maak je een een rondvaart door Amsterdam onder het genot van AIX rosé. De schipper zal je tijdens het varen op informele wijze leuke weetjes over de stad vertellen.

Rondvaart met AIX rosé

Wil je écht even relaxed en in luxe genieten? Aan je AIX rosé in Amsterdam nippen? Dan moet je echt onze AIX Experience Tour proberen! Je vaart met een rondvaartboot door de mooiste grachten van onze hoofdstad met live informatie over alles wat je ziet.

AIX Experience Tour

Vertrek met de rondvaartboot vanaf de Oudezijds Voorburgwal 30a in Amsterdam en maak een privé tocht door de grachten. Je kunt voor de AIX rosé het arrangement kiezen dat het beste bij jouw groep past. Hierbij kun je natuurlijk ook hapjes bestellen. Neem contact op om samen een leuk pakket samen te stellen.

Route Rondvaart

Aangezien de AIX Experience Tour alleen voor jou en je gasten is, kun je met de schipper overleggen hoe je wilt varen. Wil je je laten verrassen? Dan vaart de schipper zijn eigen koers en zal hij je de mooiste plekjes van Amsterdam laten zien.

Live informatie

Wij werken niet met bandjes die van tevoren zijn opgenomen. Onze crew voorziet je live van commentaar met hier en daar een grapje tussendoor. Zo hoort het op z’n Amsterdams. Ben je hier niet van gediend en wil je liever rustig praten met je gasten? Dan houdt onze kapitein wijselijk zijn mond. Je kunt hem natuurlijk wel alles vragen.

Luxe, luxe en nog meer luxe

Hebben we al genoemd dat het een luxe tour is? De open sloep is voorzien van heerlijke loungekussens, een mooi opgemaakt barretje in het midden en alles wordt heel goed schoongehouden. We werken met de beste producten. Jij bent onze gast en zo zullen we je je ook laten voelen. Dat begint al bij het eerste contact. Probeer het maar…

  • Luxe privé boottocht
  • Incl. AIX Rosé
  • Max 15 personen per sloep
  • Cabrio kap bij slecht weer
  • Schipper

AIX rosé

De AIX rosé komt uit de Provence streek in Frankrijk en heeft in korte tijd al vele roséharten gewonnen. Wat is er dan zo bijzonder aan deze rosé?

Geschiedenis AIX rosé

De AIX rosé is in de Provence ontstaan en in 2009 gelanceerd. De wijngaarden die eerst Domaine La Grande Séouve heetten, zijn sindsdien bekend onder de naam Domaine Saint AIX. In 2010 is het receptuur verbeterd en dat bleek een gouden greep. Al snel nam deze AIX wijn in populariteit toe.

Uitstraling

Een wijnfles heeft er nog nooit zo hip uitgezien. De AIX wijnen zitten in een prachtig vormgegeven fles met een etiket dat gezien mag worden. Er zijn meerdere maten beschikbaar, maar wij verkopen op de boot de 0,75l en de 1,5l (Magnum) fles.

Over smaak valt niet te twisten

Je vaart in een luxe open sloep door de Amsterdamse grachten. Daar hoort toch echt een rosé bij die een goede smaak heeft. AIX rosé heeft de unieke smaakcombinatie van o.a. rode bessen, abrikoos, pruimen, karamel en specerijen. Het is een droge, frisse wijn.

Onderscheiden

Ieder jaar wordt AIX rosé verkozen tot één van de lekkerste roséwijnen. Dat wil toch wat zeggen! Ook de gasten op onze rondvaartboot geven er vaak complimenten over. Alleen de beste druiven worden voor deze roséwijn gebruikt, zoals cabernet sauvignon, grenache, cincault en carrignan. Kom het gewoon lekker zelf proeven!

AIX rose Floating Amsterdam

Overige informatie

Bij regen hebben we een cabriokap die de boot in enkele minuten overdekt. Niets houdt je dus nog tegen. Verzamel een leuke groep mensen en beleef de unieke AIX Experience Tour.

Vragen?

Heb je nog vragen of heb je er wel zin in gekregen en wil je meteen boeken? Neem dan nu contact met ons op. We staan je graag te woord en vinden het leuk om met je mee te denken.

Stuur ons vandaag nog een bericht over jouw wensen.

AIX rondvaart Amsterdam03
aix wijn amsterdam
Testimonial Foto

Tot nu toe voor ons de beste rondvaart in Amsterdam

Een aanrader! Prachtig boot. Vriendelijk ontvangst door de schipper en zijn assistent. Wij genoten van een super gezellig rondvaart door de Jordaan. De schipper Jim vertelde op een vriendelijk en persoonlijk manier veel interessante dingen over Amsterdam. Er zijn ook drankjes en. Lees verder »

embv2018
juni 2019

    

Testimonial Foto

Super gezellige boottocht

We hadden vorig jaar tickets gekocht en deze waren ook tot vorig jaar geldig, wegens omstandigheden konden we ze niet verzilveren. Er was een ontzettende leuke aardige dame genaamd Belinda.Lees verder »

Margriet
juni 2019

    

TripAdvisor