Rondvaart met lunch of diner

Prive rondvaart Amsterdam

Maak een luxe prive rondvaart door Amsterdam en beleef een onvergetelijke dag. In een elektrische, open boot vaart onze kapitein je door de Amsterdamse grachten en alles draait om jou en je gasten. De boot wordt zeer regelmatig schoongemaakt en heeft comfortabele loungekussens en een bar in het midden. Of je nu romantisch met z’n tweetjes wilt loungen of gezellig aan de borrel gaat met een groepje, het is allemaal mogelijk.

In overleg met ons, bepaal je zelf hoe je je prive rondvaart in wilt richten.
We luisteren goed naar je wensen en zullen je helpen door ideeën aan te dragen die goed bij je passen. Ons doel is, ervoor te zorgen dat jullie meer dan tevreden zijn. Dit begint al bij het eerste contact. Voor ons ben je geen nummer, maar onze gast. En zo zullen we je ook behandelen van het begin tot het eind.

Floating Amsterdam in een notendop

  • luxe prive rondvaart
  • stille elektrische boot
  • in te richten naar eigen wensen
  • inclusief drankjes en eten
  • max 25 personen per sloep
  • cabriokap bij slecht weer
  • schipper met mooie interessante verhalen

Prive rondvaart in Amsterdam met eten

Tijdens je prive rondvaart door Amsterdam is het natuurlijk heerlijk om iets te eten. Misschien wil je alleen wat nootjes of een stukje kaas? Dat kan, maar we hebben oneindig veel keuzes die je kunt maken. Bitterballen, oesters, luxe hapjes, Thaise hapjes … het is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die we bieden.

Je kunt zelfs dineren op de boot. Lekker eten terwijl je vaart. Je kunt het slechter treffen! Samen kijken we naar het arrangement dat het beste bij jou en je groep past. Lees hier alles over onze rondvaart met lunch of diner.

Rondvaart Amsterdam met drank

Een privé rondvaart door Amsterdam is nét een stukje leuker met drank erbij. Dit kan gewoon een colaatje of een sapje zijn, maar we serveren ook heerlijke (rosé)wijnen, (speciaal)bier, sterke drank of cocktails. Liever champagne? Dat kan!

Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij zorgen ervoor dat het voor jullie klaarstaat op de boot.

Onze specials

Een rondvaart door Amsterdam is een superleuke ervaring. Maar misschien wil je ook eens iets anders doen in combinatie met die rondvaart? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We organiseren meerdere specials in samenwerking met andere bedrijven. Je kunt het varen dan combineren met een activiteit. Vraag naar de mogelijkheden.

Eten tijden een prive rondvaart door Amsterdam

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor

Vrijgezellenfeest op een prive rondvaartboot

Een vrijgezellenfeest in Amsterdam is het leukst om te vieren tijdens een prive rondvaart. Met je eigen groep gasten, verras je de toekomstige bruid of bruidegom met een geweldig vrijgezellenfeest waar nog lang aan terug wordt gedacht. Het zal jullie op de luxe, open boot aan niets ontbreken. Met een drankje en een hapje vieren jullie de laatste vrijgezellendagen van je vriend of vriendin. Feesten maar!

Bedrijfsuitje op een prive rondvaartboot

Een bedrijfsuitje in Amsterdam is hartstikke leuk om op een open boot te beleven. Met je collega’s en/of zakenrelaties maak je van je teamuitje iets bijzonders. Even uit de werkomgeving en gezellig met z’n allen door de grachten van Amsterdam varen op een prive boot met kapitein. In een ontspannen sfeer leer je elkaar ook eens van een andere kant kennen.

→ Meer over bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeest op een privé rondvaart in Amsterdam