Unforgettable Canal Tours

Escape Game Tour Amsterdam

Op zoek naar een origineel, interactief maar vooral heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Bouw aan een hecht team met een Escape Game of een Escape rondvaart!

Tijdens het spel worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de GameTablets te volgen is. Na de spannende Escape Game is het tijd om lekker stoom af te blazen en te borrelen of dineren in een luxe sloep van Floating Amsterdam.

Onze schipper vaart jullie langs de mooiste plekken van de stad terwijl de gezellige hostess jullie voorziet van een lekker hapje en drankje. Het gehele bedrijfsuitje is op jullie specifieke wensen aan te passen: denk hierbij aan flexibele start- en eindtijden, op- en afstaplocaties en het verwerken van jullie bedrijfslogo in de tablets.

Daarnaast zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor de catering aan boord. Wij werken samen met verscheidene restaurants en leveranciers en kunnen alles regelen, van borrelhapje tot uitgebreid buffet.

  • Powered by Bizon Events
  • Aansluitende rondvaart op open sloep
  • Max 25 personen  per sloep
  • Cabriokap bij slecht weer
  • Schipper & Hostess

Stuur ons vandaag nog een bericht voor jouw wensen.

Liever Losse tickets bestellen?

Ervaar een luxe rondvaart door Amsterdam! Boek je losse tickets en bewonder al varend alle highlights van Amsterdam.

Luxury ticket vanaf € 18,00 p.p.

Luxury VIP Ticket € 37,50 p.p. inclusief bier, wijn, fris, cocktail, sterke drank, kaas & nootjes!

Koop je tickets

Escape Game Tour
floating-amsterdam-rondvaart-vaderdag

Testimonial Foto

AMAZING

Eric and Yari were fabulous hosts and were both informative and very funny. Loved it. The hour flew by! Worth every penny for a more personable fun experience! More reviews »

louise w
April 2019

    

Testimonial Foto

Just Perfect

What a beautiful trip around the canals of Amsterdam drinking a nice bottle of Rose. Chanise and the pilot (sorry I didn’t ask you’re name) were very informative and I have a few restaurants and bars to visit… Read more »

Kellinu
Februari 2019

    