AIX rose Amsterdam

Gin Tonic Amsterdam

Een Gin Tonic Amsterdam beleving in de meest luxe vorm is onze Gin & London Essence Tonic Tour. Tijdens een rondvaart door Amsterdam geniet je van heerlijke G&T’s met de high end mixers van The London Essence. Daar kun je bij je gasten mee aankomen! Tijdens het varen word op informele wijze live verteld over de bezienswaardigheden van de stad.

Rondvaart met gin tonic

Ben je een échte gin tonic fan en houd je van luxe? Dan moet je zeker onze Gin & London Essence Tonic Tour meemaken! Op onze rondvaartboot vaar je door de prachtige Amsterdamse grachten. De schipper vertelt je live op eigen, Amsterdamse wijze wat je allemaal ziet onderweg. Jij hoeft niets te doen … behalve dan van je g&t en het uitzicht genieten.

Gin & London Essence Tonic Tour

Je vertrekt vanaf de Oudezijds Voorburgwal 30a met de rondvaartboot en maakt een privé tocht door de Amsterdamse grachten. Je kunt je eigen Gin & London Essence Tonic arrangement kiezen dat het meest geschikt is voor jullie groep. Hapjes erbij? Dat kan natuurlijk. Als je contact met ons opneemt, kijken we samen wat het beste bij jullie past.

Waar brengt de rondvaart ons?

De Gin & London Essence Tonic Tour kan overal varen waar het mogelijk is in Amsterdam. Jullie hebben tenslotte de boot voor jezelf! Overleg met de schipper waar je naartoe wilt en laat je meevoeren door de gin tonic Amsterdam beleving. De schipper kan natuurlijk zelf ook met een voorstel komen als je geen voorstel hebt.

Info tijdens de rondvaart

Een bandje met audio dat van tevoren is ingesproken, vinden wij veel te onpersoonlijk. Je wordt door onze crew op losse, soms grappige wijze voorzien van commentaar. Zo doen we dat in Amsterdam! Wil je liever met je gasten praten zonder geklets van de kapitein? Dan houdt hij zich uiteraard rustig. Mocht je toch iets willen weten over wat je ziet, vraag het hem gerust. Dan kan hij even pronken met zijn uitgebreide kennis over de stad.

Hoe luxe wil je het hebben?

Onze open sloep heeft een gezellige bar in het midden en comfortabele loungekussens. Alles op en rond onze boot wordt goed schoongehouden en we gebruiken alleen producten van hoge kwaliteit. We zullen jullie helemaal in de watten leggen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Vanaf het moment dat je boekt, zul je merken dat je voor ons geen nummer bent. Neem maar contact op en merk het zelf!

  • Luxe privé boottocht
  • Incl. Gin & London Essence Tonic
  • Max 15 personen per sloep
  • Cabrio kap bij slecht weer
  • Schipper

The London Essence

The London Essence biedt high end mixers voor de toppers in de horeca. We hebben 6 verschillende smaken aan boord, die bij de kenners behoorlijk in de smaak vallen. Wat hebben deze mixers wat andere niet hebben?

Verhaal achter The London Essence

The London Essence Company bestaat al sinds 1896. Ze staan sindsdien bekend als topdistillateur van vruchten en andere plantaardige producten. De mixers van de London Essence die wij gebruiken voor de gin tonic Amsterdam zijn gecreëerd in Londen. Vooraanstaande bartenders is om advies gevraagd, waarna moderne distillatietechnieken zijn toegepast om precies de juiste mixers te produceren.

Verschillende smaken

Iedere mixer van The London Essence heeft een unieke aromatische smaak, door de gedistilleerde essence die gebruikt wordt. Daarbij zijn ze natuurlijk gezoet, waardoor ze caloriearm zijn. Dat is even mooi meegenomen!

Tonics tijdens deze tour

Bij een gin tonic Amsterdam tocht hoort toch echt een goede g&t met de perfecte mixer. The London Essence smaken die we daarvoor gebruiken zijn: Classic London Tonic (perfecte balans van zoete citrus, kinine en jeneverbessen) en Grapefruit & Rosemary Tonic (koudgeperste grapefruitolie, rozemarijn en een vleugje kinine). Loopt het water je al in de mond?

Overige smaken

Bij Floating Amsterdam zijn ook andere privétours te boeken of je kunt een ticket kopen voor de reguliere rondvaart. Ook hier schenken we de voornoemde tonics van The London Essence. We bieden daarbij ook Ginger Ale, Ginger Beer, Soda Water en Peach & Jasmine Soda.

gin tonic amsterdam

En nog even dit

We hopen natuurlijk dat het lekker droog blijft op de dag van jullie event. Mocht het onverhoopt tóch regenen, dan is de boot binnen no time overdekt door een cabriokap. Dus … wat let je? Beleef de unieke Gin & London Essence Tonic Tour op een privéboot met schipper. Gewoon lekker doen!

Vragen?

Wil je ons nog iets vragen of ben je er al uit en wil je meteen deze tour boeken? Bel of mail ons dan, zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.>

Stuur ons vandaag nog een bericht over jouw wensen.

gin tonic amsterdam
AIX rondvaart Amsterdam03
Testimonial Foto

Tot nu toe voor ons de beste rondvaart in Amsterdam

Een aanrader! Prachtig boot. Vriendelijk ontvangst door de schipper en zijn assistent. Wij genoten van een super gezellig rondvaart door de Jordaan. De schipper Jim vertelde op een vriendelijk en persoonlijk manier veel interessante dingen over Amsterdam. Er zijn ook drankjes en. Lees verder »

embv2018
juni 2019

    

Testimonial Foto

Super gezellige boottocht

We hadden vorig jaar tickets gekocht en deze waren ook tot vorig jaar geldig, wegens omstandigheden konden we ze niet verzilveren. Er was een ontzettende leuke aardige dame genaamd Belinda.Lees verder »

Margriet
juni 2019

    

TripAdvisor