Rondvaart met lunch of diner

Partners

Natuurlijk kun je er als bedrijf voor kiezen om alles in eigen hand te houden. Maar samen staan we sterker en daarom werken we uitsluitend met de beste merken/bedrijven die er zijn. Ons gezamenlijke doel is, dat we jou als gast de hoogste kwaliteit kunnen bieden op ieder gebied.

Aangezien we zo trots zijn op onze partners, stellen we ze hier even aan je voor:

Brouwerij De Prael

Onze steiger ligt voor de deur van Brouwerij de Prael. In deze winkel kun je natuurlijk terecht voor de vele soorten zelfgebrouwen bier van De Prael, maar je kunt er ook tickets voor onze rondvaart kopen. Loop er maar eens naar binnen.

Natuurlijk worden de heerlijke biertjes van de Prael op onze boten geserveerd.

https://www.deprael.nl/winkel

The London Essence

De unieke mixers van The London Essence zijn al lekker verfrissend om zo te drinken, maar in een cocktail komen ze pas echt tot hun recht. Een van onze sloepen draagt de naam van dit merk en je kunt altijd bij ons terecht voor een Cocktail Cruise of de Gin & London Essence Tonic Tour. Ook tijdens de reguliere rondvaarten kun je van The London Essence genieten.

https://www.londonessenceco.com/en

Aix Rosé

De rosé van AIX wordt ieder jaar verkozen tot een van de lekkerste roséwijnen. De keuze voor deze rosé op de boot was dus snel gemaakt. Onze gasten zijn er erg over te spreken en je kunt dan ook een AIX Experience Tour bij ons boeken. Een van onze sloepen is zelfs omgedoopt tot AIX boot. Tijdens onze reguliere tochten kun je ook van een lekker glas AIX genieten.

https://www.aixrose.com/en/blog

De Compagnon

Boek je bij ons een privé tour? Als je tijdens deze tour van lekkere, luxe hapjes wilt genieten, dan kloppen wij hiervoor meestal aan bij de Compagnon. Zij zorgen ervoor, dat het eten goed verpakt en op tijd bij onze boot is, zodat onze gasten kunnen genieten van producten van hoge kwaliteit. Er worden eerlijke, pure producten gebruikt. Probeer het maar eens.

https://www.decompagnon.nl

BOEK NU