+31 (0)20 - 261 8999
Partners

Partners

Floating to Partnership

Partners & Floating Amsterdam. Samen sta je altijd sterker dan alleen en daarom gaan wij graag de samenwerking aan met gelijkgestemden. Want zeg nou eerlijk, het is altijd prettig om er gezamenlijk tegenaan te gaan.

Op deze manier halen wij graag alle hens aan dek om de optimale luxe en service te kunnen bieden aan jouw en onze klanten. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren.

Samenwerking

Als jouw bedrijf ook staat voor luxe en klantgerichtheid, dan zou het zomaar kunnen dat wij een vruchtbare samenwerking aan kunnen gaan. Wellicht kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Misschien is jouw business wel horeca of je hebt een ander goed idee. Bij Floating Amsterdam zijn we natuurlijk heel benieuwd naar wat we elkaar kunnen bieden. Iets waar we allebei enthousiast van worden. Win-win … daar worden we blij van en jij ook!

Interesse?

Anderen gingen je al voor en alle partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ook ge├»nteresseerd in een partnerSHIP met Floating Amsterdam? We staan altijd open voor een leuk gesprek tijdens een kopje koffie (of thee), want we horen graag nieuwe idee├źn. Kom met iets leuks en dan hebben we een begin.

Samen bereik je meer dan alleen en daarom zijn we dan ook erg blij met onze partners!

 

 

 

Partners De L'Europe
Partners
Partner Ron Blaauw
Partners Carbon
Partners Hiswa 2018
Partners
Partners
Partners Bizon Events