Tijden en locatie rondvaart door Amsterdam

Ervaar de luxe rondvaart door Amsterdam! Bekijk hieronder de afvaar tijden en locaties en boek een canal cruise bij Floating Amsterdam en bewonder al varend alle highlights langs de Amsterdamse grachten.

Volwassenen

Vanaf

€ 18,00 p.p.

Kinderen 4-8

Vanaf

€ 9,50 p.p.

Unforgettable Canal Tours

Afvaarlocaties

Oudezijds Voorburgwal 30a (steiger bij Brouwerij De Prael)

Looproute vanaf Centraal Station: Vanaf de hoofdingang van het Centraal Station, loop je een stukje naar voren langs de rondvaartboten. Verderop zie je links op een gebouw staan: Pancakes Amsterdam. Daar ga je het steegje (Nieuwebrugsteeg) in en loopt het helemaal uit. Aan het einde gaat de steeg in een bocht naar rechts over in de Oudezijds Voorburgwal. Nu kun je doorlopen naar nr. 30a (bij brouwerij De Prael) en daar is onze steiger.

Oudezijds Voorburgwal 230 (steiger aan de achterkant van Krasnapolsky)

Looproute vanaf de Dam: Aan de rechterkant van Krasnapolsky loop je door een steegje (Pijlsteeg). Als je uit de steeg komt, zie je links voor je een steiger met daarboven een bord (NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky). Daar ligt onze boot als we vanaf deze steiger varen.

Hier varen we niet altijd.

Tijden

We varen elke dag uit om 12:00u | 13:30u | 15:00u | 16:30u | 18:00u

Hoe lang duurt een rondvaart door Amsterdam?

Normaal laten we in 60 tot 75 minuten de stad op z’n mooist zien. Voor speciale evenementen zoals Amsterdam Light Festival of Valentijnsdag wijkt dit weleens af. Ook kan het soms, met name in het hoogseizoen, erg druk zijn. Hierdoor kan er een kleine vertraging ontstaan.

Kom eens gezellig langs en beleef een rondvaart door de Amsterdamse grachten om nooit te vergeten.

  • Rondvaart van 60 tot 75 minuten
  • Luxe, open sloepen met eventuele overkapping
  • Divers assortiment drinks & snacks
  • WiFi aan boord
  • Bij kou elektrisch verwarmde dekens
  • Inclusief Schipper & Hostess
Oudezijds Voorburgwal 30a
}
12:00

13:30

15:00

16:30

18:00

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor