Rondvaart met lunch of diner

Rondvaart Amsterdam avond

Een rondvaart door Amsterdam in de avond is een heel andere beleving. De winkels zijn dicht, markten worden afgebouwd en er heerst een serene sfeer in de stad. Je kunt het water tegen de boot horen klotsen, terwijl de lucht van kleur verandert. Vanuit een rondvaartboot is dit prachtig om te zien. Neem er een hapje en een drankje bij en je ervaring is compleet.

’s Avonds op de boot

In de avond kun je genieten van al het moois wat de grachten in Amsterdam te bieden hebben. Of je nu een reguliere tocht kiest of een privé tour, je zult je relaxed voelen op onze luxe, open sloep.

De Amsterdamse grachten

Onze grachten hebben allemaal iets unieks. Je wordt op onze rondvaartboot door het oude gedeelte van de stad geleid. De schipper kan je alle bijzonderheden over Amsterdam vertellen. Hij weet wat er overdag gebeurt, maar ook ’s avonds heeft onze hoofdstad zo zijn geheimen. Vraag er gerust naar. Dan heb jij straks ook weer iets bijzonders over de Amsterdamse grachten aan anderen te vertellen op een feestje!

Reguliere rondvaart

Als het heel mooi weer is, zullen we ook in de avond onze reguliere tochten door de Amsterdamse grachten varen. Houd onze website in de gaten, want je kunt op deze dagen gewoon je tickets online boeken. De standaard afvaartlocaties en –tijden kun je hier bekijken.

Privé rondvaart

Met je eigen groep een tocht maken met onze rondvaartboot? Dat kan! Boek een privé tour en geniet van de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. Leuk voor bijvoorbeeld een familiefeest, een vrijgezellenparty, of een bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje in de avond

Wie zegt dat een bedrijfsuitje overdag hoort plaats te vinden? Het is hartstikke leuk om je zakenrelaties eens iets anders aan te bieden. Een rondvaart in de avond na een dag hard werken is voor iedereen een ontspannen bezigheid. Je buitenlandse zakenconnecties kunnen zien hoe Amsterdam er ’s avonds uitziet en de schipper kan ze in het Engels alle ins en outs van de stad en de grachten vertellen.

Rondvaart met lunch in Amsterdam

Eten en drinken

Als je ’s avonds vaart, hebben we vele mogelijkheden om uit te kiezen wat het eten en drinken betreft. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan denken we graag met je mee.

Drinken op de rondvaartboot

Een rondvaart zonder drankje is mogelijk, maar wel een beetje saai. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Je kunt in de avond genieten van een frisje, maar je kunt tevens voor alcoholische drankjes kiezen. Denk eens aan een gin tonic tour of een cocktail cruise. Hierbij wordt de BOB niet vergeten. Daar hebben we natuurlijk ook iets te drinken voor.

Cocktail workshop

Een Cocktail workshop, hoe leuk is het, als je met je groep zelf een cocktail leert te maken? En nog leuker: je mag het daarna zelf ook nog eens opdrinken! Onder begeleiding van een expert kies je vooraf een aantal cocktails, die je dan tijdens je avondrondvaart maakt. Leuk idee voor een vrijgezellenparty of een bedrijfsuitje.

Eten tijdens de rondvaart

Als je ‘s avonds met ons meevaart, hoef je natuurlijk niet op een houtje te bijten. Wij werken samen met de beste restaurants van Amsterdam en kunnen je dus een heerlijke maaltijd aanbieden. Een pizza, Thais eten, een uitgebreid buffet of barbecue? Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat we je kunnen bieden. Misschien heb je je diner al gehad en wil je wat bitterballen, Thaise viskoekjes of gewoon wat nootjes … ook dit kan. Lees hier meer over eten en drinken tijdens de rondvaart of vraag ons naar de mogelijkheden.

Dieetwensen

Smaken verschillen en daarom bieden we ook diverse soorten maaltijden aan. Dit kan vegetarisch of vegan zijn of misschien heb je wel andere dieetwensen. Vaar je ’s avonds met Floating Amsterdam en heb je bepaalde wensen? Laat het ons dan tijdig weten. Wij zullen ervoor zorgen, dat het je aan niets ontbreekt.

Rondvaart met diner Amsterdam

Events in de avond

Er zijn in Amsterdam verschillende events die je ’s avonds kunt meebeleven. Je kunt echter ook zelf voor een actief event kiezen, zoals onze spectaculaire Escape Game.

Escape Game

Je hoeft natuurlijk niet alleen maar op een rondvaartboot te zitten. Een escape game behoort ook tot de mogelijkheden. Je strijdt met twee teams tegen elkaar en wandelt in de avond door Amsterdam, terwijl je opdrachten vervult. De game begint en/of eindigt op de boot. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Evenementen

Er zijn Amsterdamse evenementen die plaatsvinden in de avond. Denk aan het Amsterdam Light Festival of Koningsnacht. Neem contact met ons op, zodat we je informatie kunnen geven over deze evenementen.

Restauranttour

Als je in de avond een rondvaart wilt maken, maar je wilt niet op de boot eten, dan kunnen we een restauranttour aanbieden. Je vaart dan naar 1 of meerdere restaurants, waar je je diner nuttigt. We kunnen je ook ophalen van een eetgelegenheid na je diner.

Restaurants van Ron Blaauw

Zo hebben we bijvoorbeeld Rons Rondje, waarbij je door de grachten langs de restaurants van topkok Ron Blaauw vaart. Bij ieder restaurant eet je een gang, om vervolgens weer met de boot naar het volgende restaurant te gaan.

Rondvaart met lunch of diner

Praktische informatie

Heb je iets specifieks in gedachten? Laat het ons weten, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.

Oh jee … het regent

Bij regen kan de boot overdekt worden. Speciaal voor ons ontwikkelde cabrio kappen zorgen voor een droge avondrondvaart. Amsterdam blijft prachtig om te bekijken … ook met regen.

Vraag informatie

We denken graag met je mee. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken voor je rondvaart in de avond. 

Wil je meer informatie over onze rondvaart door de Amsterdamse grachten hier vind je alle info.

Jouw inbreng

Heb je iets specifieks in gedachten? Laat het ons weten, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.

Rondvaart met lunch of diner
Rondvaart met lunch of diner

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

BOEK NU