+31 (0)20 - 261 8999

Rondvaart Amsterdam

Ervaar de luxe rondvaart door Amsterdam! Boek een canal cruise bij Floating Amsterdam en bewonder al varend alle highlights van Amsterdam.

Volwassenen

Vanaf

€ 15,00 p.p.

Kinderen 5-12

Vanaf

€ 8,50 p.p.

Unforgettable Canal Tours

Afvaarlocaties en -tijden

Vanaf het voorjaar zijn onze boten dagelijks te vinden in de Amsterdamse grachten om jou een ‘unforgettable canal tour’ te bezorgen. Ongeveer een uur lang vaart onze ervaren schipper je langs de mooiste plekken in Amsterdam, terwijl de gezellige hostess je een drankje inschenkt en je allerlei leuke weetjes vertelt. Na deze rondvaart door het centrum van de stad word je weer netjes bij het startpunt afgezet. Hier vind je de actuele vertrektijden- en locaties. Check altijd de ochtend voor vertrek over er eventuele veranderingen zijn in verband met bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Nog geen tickets? Boek ze hier!

  • Rondvaart van 60 tot 75 minuten
  • Luxe, open sloepen met eventuele overkapping
  • Divers assortiment drinks & snacks
  • WiFi aan boord
  • Bij kou elektrisch verwarmde dekens
  • Inclusief Schipper & Hostess

Afvaartlocatie

Oudezijds Voorburgwal 30a / 230,
Amsterdam
Routebeschrijving »
}
12:00

13:30

15:00

16:30

18:00

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    