Rondvaart Amsterdam voor lovers

Een Rondvaart Amsterdam voor lovers is voor iedereen. Ben je romantisch aangelegd en wil je iets speciaals verzorgen voor je partner? Dan is een tour door de Amsterdamse grachten een geweldig idee! Met een drankje en een snack, lunch of misschien zelfs een diner bezorg je je geliefde een mooie herinnering.

Voor iedereen

Of je nou getrouwd bent, samenwoont, verkering hebt of voorkeur hebt voor latten, een romantische Rondvaart Amsterdam voor lovers is voor iedereen. Je kunt samen met je lover heerlijk lounchen op het dek, terwijl de kapitein je door de Amsterdamse grachten leidt.

Verrassing

Het leukste is natuurlijk als jij je lover verrast met een Privé Rondvaart Amsterdam. De wereld draait even alleen om jullie tweetjes, ver weg van alle drukte en verantwoordelijkheden. Neem contact op met de rederij en stel een persoonlijk pakket voor jullie samen. Je kunt bijvoorbeeld samen dineren of je geliefde verwennen met Champagne en aardbeien. Misschien heb je zelf wel een origineel idee?

Aanzoek

Zit je al een tijdje te piekeren over hoe je je lover op een orignele manier ten huwelijk moet vragen? Doe het op een boot! Een rondvaart Amsterdam is bijvoorbeeld heel romantisch bij de ondergaande zon of bij de verlichte bruggen in het donker. Overleg je idee met de rederij, zodat ze met je mee kunnen denken om een aanzoek te organiseren die jullie nooit meer zullen vergeten.

De Liefdesbrug

Tijdens je Rondvaart Amsterdam voor lovers mag de Magere Brug niet ontbreken. Deze wordt ook wel de Liefdesbrug genoemd. De legende vertelt ons, dat als je je geliefde kust terwijl je onder de brug vaart, jullie liefde eeuwig zal duren. Het is dus ook een uiterst geschikte plek om je huwelijksaanzoek te doen.

Bedrijfsuitje in een open sloep

Je kunt gezellig varen met je vrienden of familie, maar je kunt natuurlijk ook kiezen om een sloep te huren als bedrijfsuitje. Het kan een leuk uitstapje in Amsterdam zijn met je collega’s of je laat onze magische hoofdstad zien aan je zakenrelaties. Vergaderen aan boord kan natuurlijk ook. De kapitein doet er alles aan om ervoor te zorgen, dat het jullie aan niets ontbreekt.

Floating Amsterdam

Bij Floating Amsterdam kun je een luxe, open sloep inclusief schipper huren. Deze huursloep is elektrisch, zodat je niet in de geur van benzine hoeft te zitten. De schipper zorgt ervoor, dat jullie nergens meer aan hoeven te denken. Alles wordt geregeld en je hoeft dus alleen maar van het varen te genieten. Vraag naar de mogelijkheden.

Floating Amsterdam blogs

Babyshower Amsterdam

Babyshower Amsterdam Een babyshower is een leuke manier om een aanstaande moeder eens flink in het...

Sloep of boot huren in Amsterdam

Sloep of boot huren Amsterdam Een sloep of boot huren in Amsterdam is superleuk om te doen als...

Amsterdam Light Festival 2020 Beleving

Amsterdam Light Festival 2020 Beleving In deze bizarre tijden kunnen we allemaal wel wat licht...