Babyshower Amsterdam

Een babyshower is een leuke manier om een aanstaande moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Vriendinnen, zussen en moeders organiseren een feest, waarbij cadeautjes worden gegeven en spelletjes worden gedaan. Het is over het algemeen een vrouwenaangelegenheid.

In de watten

Een zwangerschap blijft een bijzonder iets. Het is een prachtige periode, maar kan soms ook zwaar zijn. Daarom wordt de vrouw die in blijde verwachting is eens goed in de watten gelegd. Zo’n 4 tot 6 weken voor de bevalling wordt voor haar een babyshower georganiseerd. Ze is het stralende middelpunt van het feest en wordt overladen met cadeaus voor haar en de baby.

Waar is dat feestje?

De locatie van het feestje kan eigenlijk overal zijn. Het werd oorspronkelijk gegeven in het huis van de toekomstige moeder, maar tegenwoordig is het heel gebruikelijk om de babyshower te vieren op een andere locatie. Zo wordt er steeds vaker voor gekozen het feest op een rondvaartboot Amsterdam te geven. Op deze manier is er achteraf geen troep in huis en kan de zwangere dame onbezorgd genieten van alles wat er gebeurt.

Cadeaus

Een luiertaart is een populair cadeau, maar ook tijdcapsules, voorleesboekjes, rompertjes, luiertassen en verzorgingsproducten voor moeder en kind worden veel gegeven. Zolang het presentje maar iets te maken heeft met de zwangerschap, geboorte of het kind, is het goed. Originele cadeautjes zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen.

Spelletjes

Verschillende spelletjes worden gespeeld, die te maken hebben met de geboorte. Tijdens de babyshower wordt bijvoorbeeld aan alle gasten gevraagd op te schrijven wanneer zij denken dat de baby geboren wordt. Ook het raden van de naam wordt vaak gedaan en er worden lieve boodschappen voor de baby in een boekje geschreven.

Floating Amsterdam

De perfecte manier om de babyshower te beleven is tijdens een rondvaart Amsterdam. De mommy-to-be wordt thuis opgehaald door haar vriendinnen en vrouwelijke familieleden. Als verrassing wordt ze meegenomen naar de boot. Bij Floating Amsterdam wordt de groep hartelijk ontvangen en vaart vervolgens in een luxe open sloep door de Amsterdamse grachten. De kapitein zal ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt, zodat je je alleen maar op het feestje hoeft te richten.

Floating Amsterdam blogs

Sloep huren Amsterdam

Sloep huren Amsterdam Een sloep huren in Amsterdam is superleuk om te doen als groepsuitje. De...

Amsterdam Light Festival 2020 Beleving

Amsterdam Light Festival 2020 Beleving In deze bizarre tijden kunnen we allemaal wel wat licht...

Amsterdam Light Festival 2019

Amsterdam Light Festival 2019 Het Amsterdam Light Festival 2019 met het thema DISRUPT! was een...