Vrijgezellenfeest

Bachelor of Bachelorette?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat jij en je vriend(inn)en een geweldig vrijgezellenfeest beleven.  

Of jullie nou speciaalbiertjes willen proeven, gin tonic’s willen drinken of gekke opdrachten willen doen: alles is leuker op een luxe, open sloep! Wij zijn altijd bereid om met jullie mee te denken om een geslaagd vrijgezellenfeest te organiseren. Stuur ons vandaag nog een berichtje of bel naar ons kantoor.

Sloep

One last time

De traditie van het vrijgezellenfeest is net zo oud als het huwelijk zelf. Nog een laatste keer helemaal uit je dak, de remmen los en vooral veel plezier met je beste vriend(inn)en!

Maar, dit is niet altijd het geval geweest. Wist je dat het traditionele vrijgezellenfeest bedoeld was voor de bruid? Er werd een formele bijeenkomst tussen de bruid en haar vrouwelijke familieleden en vriendinnen georganiseerd om haar transitie van meisje naar vrouw te vieren. In het oude Griekenland werden offers gebracht aan de god Artemis in de hoop op een voorspoedig leven, terwijl in Marokko de bruid in hammam baden werd gereinigd voor een succesvol huwelijk. Tegenwoordig vinden wij de beste optie toch om gewoon lekker op een luxe sloep te Amsterdamse grachten op te gaan en wees niet bang: ook mannen zijn daarbij van harte welkom.