+31 (0)20 - 261 8999

Valentijnsdag 2019

Donderdag 14 februari 2019 is het weer zover: Valentijnsdag, de dag van de liefde! Heb je zin in een romantisch uitje? Zoek dan niet langer. Maak een bijzondere vaartocht door de verlichte Amsterdamse grachten … het ideale decor voor jullie avondje uit. Tijdens deze betoverende rondvaart zijn de drankjes en hapjes erbij inbegrepen.

Bij aankomst op de kade worden jullie hartelijk ontvangen met een heerlijk glaasje prosecco. Na het welkomstdrankje is het tijd om in de Love Boat te stappen en te ontdekken wat deze vaart en de stad te bieden hebben. Jullie stappen samen aan boord van een luxe sloep, waar de gezellige schipper jullie allerlei leuke feitjes en weetjes over de stad vertelt. Terwijl jullie met romantische muziek op de loungekussens relaxen en genieten van het uitzicht, legt onze hostess jullie heerlijk in de watten. Van aardbeien, frambozen tot een chocoladefonteintje, alles is aanwezig om er een perfecte, romantische avond van te maken. Niet zo’n zoetekauw? Geen paniek, er zijn ook nog genoeg hartige snacks aanwezig. De drankjes worden de gehele avond onbeperkt bijgevuld.

Uiteraard zullen we ook de Magere Brug aandoen, waar jullie liefde vereeuwigd kan worden met een kus. Kortom: de ultieme Valentijns-ervaring. Met de VIP-tour van Floating Amsterdam maak je gegarandeerd indruk op je date!

Op Valentijnsdag varen we ook reguliere tochten in de middag (Regular € 15,00, Exclusive € 17,50, VIP € 29,50). Stuur een e-mail naar [email protected] om te reserveren.

Anker75-90 minuten durende rondvaart
AnkerInclusief Schipper & Hostess
AnkerTicket: € 39,95 per persoon
AnkerInclusief drankjes & hapjes
AnkerRomantische muziek
Chocoladefonteintje Anker
Anker1 roos per stel
AnkerCabrio-kap bij slecht weer
AnkerMax.18 personen per sloep
AnkerInclusief WiFi aan boord

The Love Boat vertrekt 14 februari op drie verschillende tijden vanaf locatie Oudezijdsvoorburgwal 30a (Brouwerij de Prael).

Ronde 1: 16:30
Ronde 2: 18:00
Ronde 3: 19:30

Wees er op tijd bij en stuur een e-mail naar [email protected], met daarin vermeld hoeveel personen, welk tijdstip en je telefoonnummer.

Valentijn Candlelight Cruise
Valentijn Candlelight Cruise
Koningsdag 2018

Contact 

Floating Amsterdam
San Fransiscostraat 78-80
1175 RE Lijnden

tel: +31(0)20- 2618 999
[email protected]