Bootverhuur Amsterdam Unforgettable Canal Tours

Bootverhuur Amsterdam

Naast de reguliere canal tour onderscheidt Floating Amsterdam zich in bootverhuur op maat. Of het nu gaat om de verjaardag van je beste vriend(in), het jubileum van opa en oma of een vrijgezellenfeest: bij Floating Amsterdam hebben we altijd een passend arrangement voor een geslaagde privé rondvaart.

Open of dicht

Wij hebben drie open boten beschikbaar, waar per boot tot 25 personen op kunnen. Slecht weer? Geen nood; wij hebben speciaal ontwikkelde cabriokappen die op de boten gezet kunnen worden, zodat iedereen aan boord lekker droog blijft.

Eten & drinken

Hapjes en drankjes kunnen à la carte besteld worden of afgekocht worden: dit is helemaal aan jou! We werken samen met alleen de beste restaurants en leveranciers om jouw dagje uit tot een succes te maken. Een luxe sloep huren doe je bij Floating Amsterdam.

  • Bootverhuur Amsterdam op maat
  • Catering naar specifieke wensen
  • Max 25 personen  per sloep
  • Cabriokap bij slecht weer
  • WiFi aan boord
  • Schipper & Host(ess)

Arrangementen

Bootverhuur Amsterdam gasten en schipper

AIX Rosé Boot

Neem je vrienden, familie of zakenrelaties mee op de AIX Rosé Boot en geniet van een privé rondvaart door de grachten van Amsterdam. Beleef een luxe privé boottocht met een verfrissend glas AIX Rosé in de hand.
Bootverhuur Amsterdam Bittergarnituur

Borrelboot

Het is vrijdagmiddag, het weekend staat voor de deur! We sluiten de week lekker af met een hapje en een drankje. Bij Floating Amsterdam geven we graag een twist aan de traditionele vrijdagmiddagborrel met onze eigen borrelboot.

Bootverhuur Amsterdam Cocktails

Cocktail Cruise

Nippend aan je favoriete cocktail Mokum ontdekken? Boek vandaag nog de Cocktail Cruise Amsterdam. Een uitje in Amsterdam met je zakenrelaties, of een bedrijfsevenement? Stap aan boord van de Cocktailboot!

Bootverhuur Amsterdam Pillows

Netwerk tour

Beleef de Netwerk Rondvaart bij Floating Amsterdam. Netwerken is nieuwe contacten leggen, je bedrijf in het zonnetje zetten en afspraken maken. Anno 2019 doen we dat het liefst in een ongedwongen, relaxte sfeer.

Bootverhuur Amsterdam Liquor

Gin Tonic boot

Wat is lekkerder dan door de grachten van Amsterdam te varen in een luxe sloep met een gin tonic in je hand? Bijna niets! Neem je collega’s, zakenrelaties, vrienden of kennissen mee en geniet van een echte, goede G&T.

Bootverhuur Amsterdam Food

Rondvaart met diner

Wil je eens ergens anders eten dan in een restaurant? Een perfecte manier om dineren en varen te combineren is onze rondvaart met diner. Terwijl onze schipper je door de grachten van Amsterdam vaart, kun je op de boot genieten van een heerlijk diner.

Bootverhuur Amsterdam Escape Game

Escape Game Tour

Op zoek naar een origineel, interactief maar vooral heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Bouw aan een hecht team met een Escape Game of een Escape rondvaart! Tijdens het spel worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten.

Evenementen

Bootverhuur Amsterdam Koningsdag

Koningsdag

27 april 2020

Op 27 april kleuren de Amsterdamse grachten weer oranje voor onze geliefde koning. Laten we Koningsdag vieren!

Amsterdam Pride

Pride Amsterdam 2019

27 juli t/m zo 4 aug

Wil jij de Roze Zaterdag op een unieke manier beleven? Vaar met een van onze sloepen achter de wereldberoemde Canal Parade aan en ervaar dit feestelijke spektakel vanaf het water!

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor