Rondvaart met high-tea

Zin in zoet?

In iedereen schuilt stiekem een zoetekauw. Chocola, taart, koekjes… Maak ons gek! Met onze high tea rondvaart combineren wij de heerlijkste lekkernijen met een gezellige rondvaart door Amsterdam.

Een heerlijke hapje, een vers kopje thee en ook nog eens leren over de historie van Amsterdam: sounds like a sweet deal! Bij Floating Amsterdam bieden wij een luxe rondvaart met high tea aan als onderdeel van onze prive vaart. Lijkt dit je wat? Stuur ons dan zeker even een berichtje.

Sloep

Let them eat cake!

De high tea is al heel lang wereldwijd een begrip. Maar, waar komt deze term eigenlijk vandaan?

De naam ‘high tea’ heeft niets te maken met verdovende middelen: in Engeland wordt het eerder de ‘afternoon tea’ genoemd. Het was de hertogin van Bedford die in de jaren 1800 ontdekte dat de tijd tussen lunch en diner moeilijk te overbruggen was. Er werden lichte, kleine hapjes voor haar klaargemaakt, die geserveerd werden met verschillende soorten thee. Dit beviel zo goed dat meerdere huishoudens dit overnamen en zo ontstond uiteindelijk de ‘high tea’. Wij presenteren je een unieke manier om dit Britse fenomeen te ontdekken: al varend over de grachten van Amsterdam. Cheers!