Rondvaart Amsterdam corona

Het Corona virus (Covid-19) houdt ons allemaal in de greep. Ook wij hebben onze werkwijze hierdoor aan moeten passen.

Rondvaart Amsterdam prijs

Hoe zit het met Corona?

Ook tijdens de coronacrisis kun je een luxe rondvaart maken door het prachtige Amsterdam. Natuurlijk zijn er wel wat aanpassingen. Er kunnen bijvoorbeeld maximaal 17 personen op de boot. Mensen uit een huishouden mogen bij elkaar zitten, maar de overige gasten dienen anderhalve meter afstand te houden van elkaar en andere mensen (inclusief ons personeel). Als je klachten hebt, kun je helaas niet meevaren. Laat ons dat tijdig weten om teleurstelling te voorkomen.

Privé rondvaart Amsterdam

Een privé rondvaart door Amsterdam is tijdens de coronacrisis gewoon mogelijk. We zullen je, net als altijd, in de watten leggen … maar wel op afstand. Er mogen tijdens een privétocht maximaal 20 personen mee, maar ook hier geldt: 1,5 meter afstand, tenzij je uit een huishouden komt. Laat het ons op tijd weten als je klachten hebt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Voorzorgsmaatregelen op de boot

Onze boten worden altijd schoongemaakt na iedere tour. Dit was altijd al zo, maar tijdens deze corona periode is het goed om nog eens extra te vermelden. Voor je aan boord stapt, zullen we vragen of je klachten hebt. Je wordt tevens verzocht je gegevens duidelijk te noteren, zoals de regels van het RIVM voorschrijven. Onze crew zal je handen desinfecteren en vervolgens je plaats op de boot aanwijzen. Na de tocht vragen we je te blijven zitten, tot de schipper of host(ess) zegt dat je van boord kan. Dit is om te vermijden dat er geen afstand gehouden wordt. Volg altijd de instructies van ons personeel op, dan wordt het een gezellige, maar vooral veilige rondvaart.

Wat kun je zelf doen?

Kom ruim op tijd, zodat wij de gelegenheid hebben iedereen goed in te delen op de boot. Blijf thuis als je klachten hebt en laat het ons dan weten. Houd afstand van andere gasten en onze crew, zodat iedereen ontspannen en veilig mee kan varen. Moet je hoesten of niezen? Doe dat dan in je elleboog. Op deze manier kan iedereen genieten van een luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Alles op een rijtje

 • max. 17 mensen op de boot
 • mensen uit 1 huishouden kunnen bij elkaar zitten.
 • boten worden goed schoongemaakt na elke ronde
 • verkouden, koorts of benauwd? Dan kun je niet meevaren.
 • kom ruim op tijd
 • houd 1,5 meter afstand van onze crew en anderen
 • volg de aanwijzingen van ons personeel op
 • schrijf je gegevens duidelijk op
 • voor je aan boord gaat, worden je handen gedesinfecteerd.
 • hoest en nies in je elleboog
 • blijf na de tocht zitten totdat de schipper heeft gezegd dat je de boot kunt verlaten

Het is even aanpassen met z’n allen, maar we beloven je een veilige, gezellige, ontspannen tocht. Samen maken we een rondvaart Amsterdam corona proof!

Kom het gewoon eens proberen en beleef een rondvaart door de Amsterdamse grachten om nooit te vergeten.

rondvaart Amsterdam corona

Testimonial Foto

Superleuke tocht door Amsterdam

We hebben afgelopen januari heel erg genoten van onze boottocht samen met Jelmer en Jim. We hadden de tocht tijdens Amsterdam Light Festival en de jongens vertelde veel leuke dingen over de stad… Lees verder »

xxelineg
Januari 2019

    

Testimonial Foto

Valentijn om nooit meer te vergeten!

Zalige rondvaart met lekkere hapjes en leuke verhalen over de stad. Een Echte aanrader. Jim en René doen dit met passie en plezier. Meer beoordelingen »

Vanessa V
14 februari 2019

    

TripAdvisor