Luxe rondvaarten

Schip ahoy!

In iedereen schuilt een verborgen kapitein die niet kan wachten om naar buiten te komen.
Laten wij nou heel goed weten hoe! 

Neem je zeebenen mee en laat je meevoeren op een van onze trendy sloepen voor een onvergetelijke, luxe rondvaart door Amsterdam. Onze veelzijdige hostess is aanwezig en niet alleen om je van een heerlijk hapje en drankje te voorzienzij weet je ook van alles te vertellen over de stad. Zij en de gezellige schipper zijn altijd in voor een praatje! En eh… nee, je mag deze kanjers helaas niet mee naar huis nemen

Sloep

De paden op, het water in

De beste manier om Amsterdam te zien is natuurlijk vanaf het water. Tijdens onze luxe grachtencruise laten wij jou alle highlights zijn- de bekende, maar ook de verborgen parels van de stad.  

Tijdens de tour van ongeveer een uur nemen onze schipper- en onze hostess je mee op een onvergetelijke trip door Amsterdam. Op de boot schenken wij verschillende soorten bier, wijn en fris. Daarnaast hebben kunnen onze hostessen ook heerlijke cocktails maken en is er voor de speciale gelegenheden (of natuurlijk gewoon zomaar) champagne aanwezig. Onze rondvaarten zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud en van groot tot klein. Tickets kunnen ter plekke gekocht worden, maar kunnen ook alvast via de website besteld worden. Zo ben je er zeker van dat je mee kunt varen!