+31 (0)20-261 8999 info@floating-amsterdam.nl
Koningsdag 2018

IT’S GIN O’CLOCK

Here we go, vrijmibo! Floating Amsterdam zorgt ervoor dat je gezellig het weekend ingaat, door je mee te nemen op een rondvaart door Amsterdam met een echte GIN TONIC PROEVERIJ. Dat is weer eens wat anders dan borrelen op het kantoor waar je de hele week al hebt gezeten!

Om de week, in de oneven weken, vaart onze GIN TONIC CRUISE door het hart van Mokum. Onze enthousiaste schipper leidt je in anderhalf uur langs de mooiste bezienswaardigheden van onze binnenstad. Even relaxen na een harde werkweek.

Neem je collega’s, zakenrelaties, vrienden en kennissen mee naar deze speciale vrijdagmiddagborrel en laat je verwennen met 2 consumpties en een snack. Dit is wat je mee wilt maken deze zomer: lekkere relaxen op een luxe, open boot terwijl iemand van Triple C Beverage Solutions de beste G&T’s voor je maakt. Standaard kun je uit 3 verschillende soorten gin kiezen, Wil je meer dan twee G&T’s, dan is dit uiteraard mogelijk en kun je dit aan boord bijbetalen. Ben jij vandaag de BOB? Geen nood! Ook voor een spraakmakende alcoholvrije versie draaien wij de hand niet om.

Sluit de week dus in stijl af, maar … wees er snel bij! Deze ‘unforgettable canal tour’ is heel populair en teleurgesteld het weekend ingaan is geen goed idee. Boek je tickets dus meteen!

In samenwerking met Triple C Beverage Solutions, The Londen Essence & Catz Dry Gin

 

 

AnkerLosse tickets vanaf € 34,95 p.p.
AnkerInclusief 2 consumpties p.p.
AnkerInclusief schipper & Gin Expert
AnkerCabrio kap bij slecht weer
AnkerMax. 22 personen per sloep
AnkerInclusief WiFi aan boord

Koningsdag 2018
vrijdagmiddagborrel
Koningsdag 2018

Contact 

Floating Amsterdam
San Fransiscostraat 78-80
1175 RE Lijnden

tel: +31(0)20- 2618 999
info@floating-amsterdam.nl