+31 (0)20-261 8999 info@floating-amsterdam.nl
Koningsdag 2018

IT’S GIN O’CLOCK

Here we go, vrijmibo! Floating Amsterdam zorgt ervoor dat je gezellig het weekend ingaat, door je mee te nemen op een rondvaart Amsterdam met een echte GIN TONIC PROEVERIJ. Dat is weer eens wat anders dan borrelen op het kantoor waar je de hele week al hebt gezeten!

Om de week, in de even weken, vaart onze GIN TONIC CRUISE door het hart van Mokum. Onze enthousiaste schipper leidt je in anderhalf uur langs de mooiste bezienswaardigheden van onze binnenstad. Even relaxen na een harde werkweek.

Neem je collega’s, zakenrelaties, vrienden en kennissen mee naar deze speciale vrijdagmiddagborrel en laat je verwennen met 2 consumpties en een snack. Dit is wat je mee wilt maken dit voorjaar: lekkere relaxen op een luxe, open boot terwijl iemand van Triple C Beverage Solutions de beste cocktails maakt. Standaard kun je uit 3 verschillende soorten kiezen, maar als je iets luxers wilt kun je dit aan boord bijbetalen. Ben jij vandaag de BOB? Geen nood! Ook voor een ‘frisje’ draaien wij de hand niet om.

Sluit de week dus in stijl af, maar … wees er snel bij! Deze ‘unforgettable canal tour’ is heel populair en teleurgesteld het weekend ingaan is geen goed idee. Boek je tickets dus meteen!

AnkerLosse tickets vanaf € 34,95 p.p.
AnkerInclusief 2 consumpties p.p.
AnkerInclusief schipper & Gin Expert
AnkerCabrio kap bij slecht weer
AnkerMax. 30personen per sloep
AnkerInclusief WiFi aan boord

Koningsdag 2018
Koningsdag 2018
Koningsdag 2018

Contact 

Floating Amsterdam
San Fransiscostraat 78-80
1175 RE Lijnden

tel: +31(0)20- 2618 999
info@floating-amsterdam.nl