+31 (0)20 - 261 8999
Reguliere rondvaart

Floating to Consumer

De reguliere rondvaart is niet voor niets de meest populaire attractie van Amsterdam: de stad is gewoon het mooist vanaf het water! Bij ons beleef je een canal tour in Amsterdam die je niet snel meer zult vergeten.

Aan de Amsterdamse grachten

Ook zin om je hart te verpanden aan de Amsterdamse grachten? Dagelijks zijn onze open sloepen daar te vinden om jou alle highlights van de prachtige Nederlandse hoofdstad te laten zien.

Geniet van een heerlijk dagje uit op een open boot waar je van alle luxe voorzien bent. Deel je foto’s van deze reguliere rondvaart meteen op Instagram dankzij onze super snelle WiFi en geniet ondertussen van een gekoeld drankje.

Live info over de stad

De schipper en host(ess) zijn er ondertussen om je de nodige interessante en grappige weetjes te vertellen. Een ‘unforgettable canal tour’ voor zowel locals- als first timers!

Boek hier je ticket(s)

Reguliere rondvaart

Afvaarlocaties

[wpgmza id=”1″]

Reguliere rondvaart

Afvaartijden

12:00
13:30
15:00
16:30
18:00

Reguliere rondvaart

Weer

Prive Sloep huren?

Naast de reguliere canal tour zijn onze sloepen ook beschikbaar om af te huren voor een prive evenement. Of het nu gaat om de verjaardag van je beste vriend(in), het jubileum van opa en oma of een vrijgezellenfeest: bij Floating Amsterdam hebben we altijd een passend arrangement voor een geslaagde prive rondvaart. Wij hebben drie open boten beschikbaar, waar per boot tot 35 personen op kunnen. Slecht weer? Geen nood; wij hebben speciaal ontwikkelde cabrio kappen die op de boten gezet kunnen worden zodat iedereen aan boord lekker droog blijft. Hapjes en drankjes kunnen a la carte besteld worden of afgekocht worden: dit is helemaal aan jou! We werken samen met alleen de beste restaurants en leveranciers om van jouw prive rondvaart

Reguliere rondvaart

Rondvaart met Diner

Reguliere rondvaart

Escape Game

Reguliere rondvaart

Borrelboot

Reguliere rondvaart

CocktailCruise

Reguliere rondvaart

Contact 

Floating Amsterdam
San Fransiscostraat 78-80
1175 RE Lijnden

tel: +31(0)20- 2618 999
[email protected]