+31 (0)20 - 261 8999
Unforgettable Canal Tours

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of een vrijdagmiddagborrel organiseren op het water? Of op een originele manier je zakenrelaties Amsterdam laten ontdekken? Bij Floating Amsterdam gaan wij net even een stapje verder om jouw perfecte zakelijke evenement te organiseren.

Floating to Business

Er zijn verschillende op- en afstaplocaties mogelijk: zo kan de rondvaart een perfect bedrijfsuitje worden, dat bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met een etentje of andere activiteit. Daarnaast zijn er aan boord vele opties mogelijk wat betreft eten en drinken.

Ook als je op zoek bent naar een originele plek voor een vergadering, presentatie of kick-off ben je bij Floating Amsterdam aan het goede adres. Wij hebben alle benodigde apparatuur aan boord om er een succesvol bedrijfsevenement van te maken. Wie zegt dat business en pleasure niet samengaan?

Rondvaart op maat

Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat we samen een mooi arrangement kunnen samenstellen voor jullie bedrijfsuitje. Misschien wil je wel een Escape game aan je canal cruise toevoegen? Of een restaurant tour? Wij kunnen je helpen met ideeën als je dat wilt. Neem nu contact met ons op. Dan komen we er samen zeker uit.

  • Bootverhuur op maat
  • Catering naar specifieke wensen
  • Max 30 personen  per sloep
  • Cabrio kap bij slecht weer
  • WiFi aan boord
  • Schipper & Hostess

Voorbeeldarrangementen

Floating to Business

Netwerk tour

Beleef de Netwerk Rondvaart bij Floating Amsterdam. Netwerken is nieuwe contacten leggen, je bedrijf in het zonnetje zetten en afspraken maken. Anno 2019 doen we dat het liefst in een ongedwongen, relaxte sfeer.

Floating to Business

Borrelboot

Het is vrijdagmiddag, het weekend staat voor de deur! We sluiten de week lekker af met een hapje en een drankje. Bij Floating Amsterdam geven we graag een twist aan de traditionele vrijdagmiddagborrel met onze eigen borrelboot.

Floating to Business

Cocktail Cruise

Nippend aan je favoriete cocktail Mokum ontdekken? Boek vandaag nog de Cocktail Cruise Amsterdam. Een uitje in Amsterdam met je zakenrelaties, of een bedrijfsevenement? Stap aan boord bij de Cocktailboot!

Floating to Business

Escape tour

Op zoek naar een origineel, interactief maar vooral heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Bouw aan een hecht team met een Escape Game of een Escape rondvaart! Tijdens het spel worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten.

Floating to Business

Gin Tonic boot

Wat is lekkerder dan door de grachten van Amsterdam varen in een luxe sloep met een gin tonic in je hand? Bijna niets! Neem je collega’s, zakenrelaties, vrienden of kennissen mee en geniet van een echte, goede G&T.

Floating to Business

Diner tour

Wil je eens ergens anders eten dan in een restaurant? Een perfecte manier om dineren en varen te combineren is onze Dinner Tour. Terwijl onze schipper je door de grachten van Amsterdam vaart, kun je op de boot genieten van een heerlijk diner.

Evenementen

Floating to Business

Koningsdag

27 april 2019

Op 27 april kleuren de Amsterdamse grachten weer oranje voor onze geliefde koning. Laten we Koningsdag vieren!

Floating to Business

Pride Amsterdam 2019

27 juli t/m zo 4 aug

Wil jij de Roze Zaterdag op een unieke manier beleven? Vaar met een van onze sloepen achter de wereldberoemde Canal Parade aan en ervaar dit feestelijke spektakel vanaf het water!