+31 (0)20 - 261 8999
Koningsdag 2018

Bier & Bitterballen Boot

Ahoy, daar komt de Bier & Bitterballen Boot … away we go, vrijmibo! Floating Amsterdam zorgt ervoor dat je de week gezellig afsluit, door je mee te nemen op een rondvaart Amsterdam met ONBEPERKT BIER! Er worden ook bitterballen geserveerd en nee … die zijn niet onbeperkt. Je kunt niet alles hebben. Hoewel … over alles valt natuurlijk te praten.

Afsluiting van de week

Na een drukke week, ben je wel aan wat ontspanning toe en daarom bieden wij de onvergetelijke Bier & Bitterballen Boot. Gewoon, omdat we je dat gunnen. Oké, stiekem ook wel een beetje omdat wij het zelf ook supergezellig vinden.

Maar zeg nou zelf … hoe leuk is het om met een luxe sloep door het hartje van Amsterdam te varen met biertjes en de lekkerste bitterballen van Amsterdam? Wij weten het antwoord wel!

Óf op een doordeweekse dag

Tja, want dát kan natuurlijk ook. Waarom wachten tot het weekend is? Je kunt ook de week breken en gewoon lekker eigenwijs op een andere dag varen. Onze enthousiaste schipper laat je de mooiste plekjes van onze binnenstad zien, terwijl jullie je kostelijk vermaken met de biertjes die onze host(ess) naar je toe komt brengen.

Voor iedere gelegenheid

Neem je collega’s, zakenrelaties, vrienden en/of kennissen mee op de boot en geniet van je biertje die gecomplimenteerd wordt door een heerlijke bitterbal … of twee.

Dus heb je een business meeting, een personeelsuitje, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of heb je gewoon zin in een leuke middag? Neem dan nu contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Fris is ook lekker

Ben jij vandaag de BOB? Geen nood! Voor fris wordt gezorgd, zodat jij je lallende medereizigers veilig thuis kunt brengen. Misschien gunnen ze je wel een extra bitterbal. Pas wel op: bitterballen zijn HEET, dus je moet goed blazen, maar als BOB kun jij dat veilig doen.

Laat ons hier je wensen weten.

Anker Onbeperkt bier
AnkerBitterballen (aantal in overleg)
AnkerInclusief schipper & host(ess)
AnkerCabrio kap bij slecht weer
AnkerMax. 30 personen per sloep
AnkerInclusief WiFi aan boord

Koningsdag 2018
Koningsdag 2018
Koningsdag 2018

Contact 

Floating Amsterdam
San Fransiscostraat 78-80
1175 RE Lijnden

tel: +31(0)20- 2618 999
[email protected]