+31 (0)20 - 261 8999
Avondrondvaart Amsterdam

 

Avondrondvaart

Avondrondvaart

Een Avondrondvaart bij Floating Amsterdam is een magische belevenis. De pittoreske grachtengordel is op zijn mooist in de avonduren. In Mokum hoef je namelijk niet te wachten tot het kerstseizoen: hier zijn de grachten het hele jaar door voorzien van lichtjes.

De bruggen zijn prachtig verlicht zodra het donker wordt, waardoor aan avondrondvaart een onvergetelijke ervaring wordt.

De grachten van Amsterdam

Een Amsterdam Canal Cruise in de avond een onvergetelijke ervaring, waar je nog vaak aan terug zult denken. De grachten van Amsterdam bieden een fijne sfeer voor iedere gelegenheid.

Of het nu gaat om een romantisch tochtje voor twee, een gezellige verjaardag of gewoon het (her) ontdekken van de stad: een avondrondvaart met Floating Amsterdam is ‘unforgettable’!

Eten & drinken

Bij Floating Amsterdam hebben we een ruime keuze aan boord als het om eten en drinken gaat. Natuurlijk hebben we bier, wijn en fris, maar we hebben bijvoorbeeld ook sterke drank, cocktails en een goede Gin Tonic, die je écht geproefd moet hebben. Dat wil zeggen … als je een liefhebber bent natuurlijk. Met een cola, sapje of water is het nét zo gezellig aan boord.

Misschien heb je wel trek in een lekker hapje? Dat komt goed uit, want dat hebben we ook. Heerlijke Reypenaer kaas, gedroogde worst, gemengde nootjes of sea salt soya crackers … we hebben het allemaal aan boord voor de lekkere trek.

Voor privé tours zijn de mogelijkheden qua eten en drinken (bijna) oneindig. Geef je voorkeur door en wij kijken samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Privé rondvaart

Het zou dus zomaar zo kunnen zijn, dat je de canal cruise liever alleen met je eigen groepje op de boot wilt beleven. Ook dat is mogelijk. Neem in dit geval contact met ons op, zodat we samen een mooie boottocht op maat kunnen maken.

Boek nu je tickets hier!

AnkerLuxe rondvaart door de Amsterdamse grachten

AnkerDivers assortiment drinks & snacks

Anker Max 30 personen per sloep

Anker Cabrio kap bij slecht weer

Anker WiFi aan boord

Anker Schipper & Host(ess)

Avondrondvaart Amsterdam
Avondrondvaart
Avondrondvaart Amsterdam

Contact 

Floating Amsterdam
San Fransiscostraat 78-80
1175 RE Lijnden

tel: +31(0)20- 2618 999
[email protected]