+31 (0)20 - 261 8999
Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 vindt de 7e editie van Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit jaarlijkse lichtkunstfestival voor jong en oud verandert het centrum van Amsterdam in een openlichtmuseum

Voor de zevende editie van het Amsterdam Light Festival nemen kunstenaars uit binnen- en buitenland je mee op reis langs speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. Kunstenaars zijn deze editie uitgedaagd om binnen het thema ‘The Medium is the Message’, te werken. Dé beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan.

Zoals elk jaar is het festival zowel vanaf het water als het land te bewonderen. De waterexpositie presenteert een groot aantal lichtkunstwerken op de Amsterdamse grachten, die dagelijks van 17.00 tot 23.00 uur verlicht zijn (tijdens Oud & Nieuw tot 20.00 uur). Diverse rederijen bieden een vaarroute langs deze lichtkunstwerken aan.

Wil jij de verlichte binnenstad bewonderen vanaf een van onze sloepen? Bekijk de verschillende arrangementen en boek vandaag nog je tickets.

Tijdelijk Regular Tickets: VAN €24,95 VOOR €18,95!

Voor meer informatie zie: www.amsterdamlightfestival.com

AnkerDagelijks rondvaart Water Color Cruise

AnkerCabrio kap bij slecht weer

AnkerMax. 24 personen per sloep

AnkerInclusief WiFi aan boord

AnkerInclusief Schipper & Hostess

Amsterdam Light Festival
Amsterdam Light Festival